Fraktální šum přehled

Fraktální šum
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/521813/bmid_fraktalni-sum-64ee03c45fce6.jpg 3 87 87

Strhující román z univerza bestsellerové série Spát v moři hvězd. Píše se 25. července roku 2234: Posádka lodi Adamura objevuje Anomálii. Na zdánlivě neobydlené planetě Talos VII se nachází kruhová jáma o průměru 50 kilometrů. Její pravidelný tvar není dílem náhody. Kdo ji vyhloubil a proč? Po tom pátrá malý tým výzkumníků. Pro některé z nich je mise životním snem, pro jiné nesmyslným rizikem a pro další zoufalým pokusem najít v chladném a lhostejném vesmíru smysl. Každý krok k tajemné propasti je náročnější než ten předešlý. A v jejich stopách jdou duchové minulosti.... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Fragment (ČR)

Fractal Noise, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Fraktální šum. Přihlašte se a napište ho.

Belanna
05.09.2024 4 z 5

Tady půjdu proti davu.
Mně se líbilo o moc více než Spát v moři hvězd.
Zajímavý námět a zpracování, přestože vcelku jednoduchý děj a jen málo postav, vše bylo propracované do hloubky a zaměřeno více na pocity a úvahy jednotlivých aktérů.
Narazila jsem i na několik zajímavých myšlenek.

Alethea_k
30.08.2024 1 z 5

Ráda bych dala odpad, ale to by byla neúcta k překladateli...
Knihu jsem rozečítala a dočítala několikrát, nesnáším nedokončené knihy... A lituju toho. Byla to fakt ztráta času, nic mi to nedalo a filozofické bláboly, které nedávaly smysl společně se šílenstvím postav... Hrůza. Tohle se fakt nepovedlo a přemýšlím, že to musel napsat úplně někdo jiný.
Přečtěte si Spát v moři hvězd a na tohle se vykašlete. Zadarmo drahá kniha ve které o nic nejde. Ani se nedozvíte vlastně, jak to dopadlo :D
Z tohoto "světa" či série už nic číst nebudu, abych si uchovala hezké vzpomínky na Spát v moři hvězd.

andrejci
21.08.2024 3 z 5

Popradě moc nevím co napsat.
Svět, který známe z další knihy je zajámavý a musím říct, že i skvěle vymyšlený. Co se týče děje tak nic moc. Nic zajímavého se nestalo a spíš to bylo filozofické. Dávat pozor kdo má jaký názor mě moc nebavilo. Trošku zajímavé akce bylo na konci. Celkem mě i mrzí, že jsme neměli možnost sledovat i událsoti po návratu.
Co musím uznat je krásná obálka, která hodně čtenářů naláka. Za mě jinak nic moc.

Čas lovu, Naše vina a další knižní novinky (43. týden)

22.10.2023

Kniha Fraktální šum v seznamech