Hacker přehled

Hacker https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/476937/bmid_hacker-Em1-476937.png 4 177 177

Co byste udělali, kdyby se vám někdo naboural do počítače? Hlásili byste to? Přeinstalovali celý software? No, rozhodně byste si s hackerem nezačali pravidelně dopisovat v domnění, že víte, o koho jde. Přesně tak to udělala novopečená vysokoškolačka Jessie. Co na tom, že je ten kluk otevřený víc přes zprávy než v reálu? Jednoduše se s ním dobře povídá a neznat se je fajn. Jenže to se změní. Dopisování přestává stačit a donutit hackera, aby jí konečně řekl, kdo je, se zdá složitější než čekala. Tak složité, že se radši začne soustředit na školní praxi a svůj skutečný život. Jenže, co když se v totožnosti hackera spletla?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hacker. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (57)

knihomolkaJani
22.04.2024 5 z 5

Za mě je kniha Hacker jednoznačně nejlepší autorčino dílo!
Autorka dokázala do příběhu zasadit nebezpečné a velmi nevšední téma, kterému dala úžasný romantický podkres.
Miluju každou stránku..
.
Hlavní hrdinka Jessie je skvělá, ale dost naivní.. Jednoho dne se jí někdo nabourá do počítače. Co myslíte, že Jessie udělá? No.. asi nic rozumného, jinak bychom tu teď nečetli tento bravurní příběh.
.
"Můžeš mi říkat třeba Hacker." A já chci jednoho Hackera domu, prosím..
.
Užijte si zamilovaný příběh a pátrání po Hackerovi společně s Jessie. Celou dobu jasně víte kdo to je, pak váháte, možná se potvrdí Vaše teorie.. abyste pak zase znejistili..
.
"Jessie, možná jsem poblázněnej, ale nejsem úchyl."
.
Příběh je zasazen do vysokoškolského prostředí se sportovní tématikou. Jsem ráda, že zde toto prostředí není jen okrajové, ale je opravdu propracované.
.
I když se prvotně jedná o zamilovanou romantickou knihu, najdete zde i pár vážnějších témat, která se mi opravdu dostala pod kůži.
.
"No, tak to jsem pěkně v hajzlu. Kdo to sakra je? Komu právě přišla moje fotka?"
.
Tuhle knihu si všichni nutně potřebujete přečíst! Je milá, oddechová a hlavně opravdu originální!

Dela90
14.02.2024 3 z 5

Jessie právě nastoupila na vysokou, společně se svou kamarádkou Sárou a plánovaly si, jak si to všechno hezky užijou. Jenže ve skutečnosti se Sára “hezky vybarvila a Jessie zůstala na ocet. A tak, když ji jednoho dne naboural počítač hacker, začala si s ním dopisovat.

Knížka se četla dobře. Nicméně hlavní hrdinka mi přišla strašně naivní. Na někoho, kdo je studuje vysokou školu, až moc. Přece si nemůžete dopisovat s hackerem, já bych se teda bála. Vy ne? Ona to brala jako zábavu.

Působilo to na mě pocitem, že je to psané pro mladší čtenáře. Byla to taková pěkná oddechovka, ale příběh samotný mě upřímně moc neoslovil. Asi poslední dobu narážím na psaní na chatech, nebo nevím.

Na scéně jsou celkem 3 kluci a můj typ byl správný. Hacker byl ve své podstatě slušný a sladký kluk.

Co se mi líbil, byl epilog. Za ten má autorka u mě plusové body.
Ale více se mi líbila série Hřiště lásky, ale jako oddechovka. Dobrý.


maluck
30.12.2023 4 z 5

Začátek příběhu nebyl moc přesvědčivý, ale po několika stránkách mě to celkem chytlo a nakonec se z toho vyloupla příjemná romantická oddechovka. Předem je jasné, kdo hacker je, ale i tak jsem si užívala pošťuchování mezi Jessie a Johnem, které mi občas vytvořilo úsměv na tváři. Chvílemi naivní, určené pro mladší ročníky, ale já se pobavila a zavzpomínala na svá studentská léta.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hacker v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených240x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených9x
v Knihotéce168x
v Chystám se číst88x
v Chci si koupit24x
v dalších seznamech7x