Hádanka jménem Oliver přehled

Hádanka jménem Oliver https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/354394/bmid_hadanka-jmenem-oliver-9ac-354394.jpg 4 259 259

Oliver Ryan je dokonalým příkladem úspěšného muže. Žije na předměstí s manželkou Alicí, která ilustruje dětské knihy, za což získala i několik cen, a je svému manželovi plně oddána. Celé okolí jim jejich život i vztah závidí. Ovšem jen do doby, kdy Oliver jednoho večera napadne Alici, a ta upadne do komatu. A Oliver má co vysvětlovat... Nikdo jeho divoký výpad vůči ženě nechápe. Pouze Oliver ví, co všechno stálo za tím, než získat svůj vysněný život i majetek. Ale i on je v šoku, když postupně chtě nechtě musí odhalit svou minulost...... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Omega
Originální název:

Unravelling Oliver , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hádanka jménem Oliver. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (78)

Mayaotzin
předevčírem 3 z 5

Liz píše velmi čtivou formou, nemůžu se od jejich knih odtrhnout.

Oliver byl slabší než Sally, asi jsem od toho rozuzlení a vysvětlení celé situace čekala nějak víc...

broskev28
08.01.2024 4 z 5

Hádanka jménem Oliver je výprodejové překvápko, které bych nekoupila, nebýt pochvalných komentářů tady na databázi – tímto jim tedy mnohokrát děkuju.
Čtivý, velmi dobře a chytlavě napsaný životní příběh Olivera Ryana – ani detektivka, ani thriller, „jen“ neuvěřitelný životní osud, vylíčený mnohohlasem těch, kteří se v něm více či méně taktéž angažovali. Mohl by Oliver být jiným, lepším člověkem, kdyby prožil jiné dětství?

Když jsem před lety pracoval ve státní správě, jeden z mých méně vynalézavých spolupracovníků měl na svém pracovním stole rádobyvtipný nápis: "Nemusíte být blázen, abyste tady mohli pracovat, ale pokud jím jste, ničemu to neuškodí."
Ani tehdy mi to nepřišlo vtipné.


stanislav0373
22.04.2023 4 z 5

Styl psaní Liz Nuget se mi líbí. A u Olivera obzvlášť. Každou kapitolu vypráví jeden člověk, odkrývá střípky příběhu a je na vás, jak si vše poskládáte, co si domyslíte. Ale asi to nebude čtení pro každého, spíše bych to viděl na čtení pro ženy.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hádanka jménem Oliver v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených342x
ve Čtenářské výzvě40x
v Doporučených9x
v Knihotéce250x
v Chystám se číst169x
v Chci si koupit17x
v dalších seznamech1x