Divoké oči přehled

Divoké oči
https://www.databazeknih.cz/img/books/99_/99393/bmid_divoke-oci-RNI-99393.jpg 4 52 52

Hawk's Way Family série

1. díl >

Honey Farrellová, vdova po Texaském jezdci, nutně potřebuje na svém ranči pomoc. Přesto váhá přijmout potulného kovboje Jesse Whitelawa - ne proto, že má indiánské předky, ale připadá jí příliš nebezpečný. A přitom vzrušující...

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin

Honey and the Hired Hand, 1992

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Divoké oči. Přihlašte se a napište ho.

Arietes
26.10.2024 5 z 5

Skutecne zlomovy okamzik meho zivota nastal, kdyz jsem tuto knihu objevila na autobusove zastavce. Jiz pri cetbe prvni kapitoly me srdce plesalo a dech se mi tajil. Bylo to jako pohlazeni po dusi. Pri predstave uple dzinoviny a Jessiho divokych oci jsem mela otevrenou pusu, az jsem se bala, ze mi tam vleti moucha. Mlekar Phillips take nebyl k zahozeni, uz se na nej tesim v dalsim mistrovskem dile. Musim se priznat, ze Honey zavidim jeji kukuricne vlasy a medove brdavky. Mily Jezisku, preji si take takoveho kovboje, kteremu po praci stekaji krupeje potu po siji stejne jakk Jessiemu. Meli bychom se spolu krasne a pozorovali rostouci seminka. Ach...

Kudík
15.08.2024 3 z 5

Série o jedné rodině z Texasu. První díl je s vdovou Honey Farrellovou (32) a Jessem Whitelawem (35). Jess je prapotomkem komančů a Honey pozůstalá po Texaském jezdci. On je druhorozený syn a ona je "sama" na své dva malé chlapce, i když potencionální manžel a případný nevl. otec se v okolí nachází, v podobě doktora a sousedního rančera z Lazy S Adama Philipse. Přesto si na výpomoc na Flying Diamond vybere a zaměstná Jesse. To ještě netuší, že je to pravděpodobný zloděj dobytka.
Autorka má propracovanější samostatné tituly mimo HQ, ale přesto jsou její díla čtivá, přestože k nim mám pár výhrad. Zde mi vadila zbytečná naivita hlavní hrdinky, kdy naprášila jisté tajemství i za cenu toho, že to mohlo Jesse stát krk.

Hatshepsut
10.09.2022 3 z 5

Příjemná odpočinková romantická oddechovka od oblíbené autorky. I když je znát, že jde o harlequinku, jelikož její knihy jsou podstatně propracovanější.

Kniha Divoké oči v seznamech