Hrobořadí přehled

Hrobořadí
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/309419/bmid_hroboradi-3sK-309419.jpg 4 10 10

Chcete vědět, co mají za lubem dva podivní turisté, kteří se ubytují v zašlém kempu? Proč se na totéž místo vydává psychicky labilní Pavel Velc? A proč s sebou bere kamaráda, kterého nikdo jiný nevidí? Co skrývají útroby pustého penzionu Zátiší? Co číhá hluboko pod záchodovou mísou? A přežije vůbec někdo? Chcete to vědět? Pak se vydejte na pátrání po temné minulosti a možná ještě temnější přítomnosti jednoho rodu. Ano, deprese, přízraky, zácpa … a spousta mrtvých. To je Hrobořadí! Hororové romaneto od spoluautora úspěšných povídkových knih Mrazivé příběhy a Výprodej nočních můr.... celý text

Horory
Vydáno: , Nová Forma
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hrobořadí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

Morbidus
15.09.2020 4 z 5

Super záležitost! Atmosféra by se dala krájet, zvraty jsou překvapivé a „hlavní“ monstrum je přesně takového druhu, jaký mám v osobní preferenci. Jen je škoda toho nadbytečného vysvětlování ke konci příběhu, které veškeré předchozí klady poněkud uzemní. Přesto jsem s knihou velmi spokojený a určitě ji mohu doporučit.
V knize se taktéž objevilo několik povídek od autorovy dcery; je to ten typ příběhů, který osobně vnímám spíše jako „obrazy“ (na čemž nevidím nic špatného). Nemůžu říct, že by ve mně zanechaly hluboký dojem, ovšem také nemůžu tvrdit, že by nebyly vkusně napsané. Příběhem, který ke mně svým obsahem nejvíce přilnul, byl Pokoj.
Řadíte-li se k lidem, kteří si sebou berou knihu i na toaletu, v tomto případě si to dobře rozmyslete... :-)

minimonisek
12.09.2017 3 z 5

Na tuhle knihu jsem se těšila, jelikož mám ráda knihy od pana Bočka. No a nezklamala. Děj byl napínavý a konec hororový. Jen těch exkrementů tam na můj vkus bylo trochu víc, než jsem čekala. Ke konci knihy číhaly skoro na každé stránce. :-D


martinstefko
22.10.2016 4 z 5

Petr Boček ukázal, v čem je jeho síla. Jsou to skvěle napsané postavy a zajímavý vývoj, který je tak nějak plynulý, ale přesto vás dovede překvapit. Nebýt toho, že finále je nesmírně vysvětlující a atmosféra se v takovém případě tříští, tak by si kniha zasloužila ještě vyšší hodnocení.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hrobořadí v seznamech

v Přečtených9x
ve Čtenářské výzvě3x
v Knihotéce5x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech2x