Inspektor s velkým ptákem přehled

Inspektor s velkým ptákem https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/410508/bmid_inspektor-s-velkym-ptakem-7uu-410508.jpg 4 283 283

Inspektor Prevít série

< 2. díl >

Inspektor Prévit souhlasí s tím, že se stane volavkou a přiláká na sebe ty, kteří jsou přesvědčeni, že má u sebe něco, co se nemělo nikdy objevit na veřejnosti – flash disk. A tak mizí z povrchu země, mění si identitu, stěhuje se do malého městečka Chocowinity v Severní Karolíně, kde si na břehu pronajme domek. V okolí Prévitova domku, později na jeho verandě a nakonec i na jeho hlavě se začne objevovat velký pták – papoušek ara arakanga, který se rozhodne u inspektora ubytovat. Na protější straně zátoky se také ubytuje muž. Velel ostraze malé dešifrovací skupiny. Teď nepřetržitě sleduje Prévita. Je však obtížné odhadnout, zda ho má chránit, anebo odpravit.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Inspektor s velkým ptákem. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (92)

uzivatel6305
08.05.2024 5 z 5

Tak to mě opravdu bavilo. Pan Niedl má úžasný smysl pro humor a knížka mi tím opravdu sedla. Poslouchala jsem jako audioknihu a při jejím poslechu jsem měla neustále úsměv na tváři a to i ráno v autě na cestě do práce!

Příběh je ještě praštěnější než ten první. Tim je velmi originální a svůj a to, co se mu děje je skvěle vymyšlené. Všechny ostatní postavy jsou tak rozdílné, že to je opravdu radost poslouchat. Blbci, hulváti, vyčuránci, namyšlenci, slušňáci i ti správní, prostě zábava.

Pan Saic je úžasný, je slyšet, že knížka bavila i jeho, a že se do všech rolí a hlasů opravdu vžil, protože všechny ty dialogy jsou moooc povedené a ze života. Doporučuji.

tereza1964
02.05.2024 5 z 5

Tenhle díl mě snad bavil ještě víc než ten první. A to hlavně díky Esmeraldě, Britovi a Náčelníkovi. Těším se na třetí díl.


faba
02.03.2024 3 z 5

Dobrá kniha. Ale trochu mě autor namlsal prvním dílem a nebo jsem čekal větší srandu. Ano zasmál jsem se a hodně, ale za pár stránek to přešlo na vážnou notu a legrace šla stranou.
Přesto to hodnotím kladně, ale protože používám svou škálu hvězdiček k hodnocení, víc jak *** nedám.
Těším se na třetí díl, který už mám koupený.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Inspektor s velkým ptákem v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených349x
ve Čtenářské výzvě34x
v Doporučených25x
v Knihotéce139x
v Chystám se číst58x
v Chci si koupit11x
v dalších seznamech5x