Stará tajemství přehled

Stará tajemství https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/443353/bmid_stara-tajemstvi-ekX-443353.png 4 550 550

Inspektorka Lottie Parkerová ve třetí knize z celosvětově velmi úspěšné detektivní série řeší další temný případ: Když policie najde starší ženu, zavražděnou v domě své dcery, vyšetřování připadne inspektorce a jejímu parťákovi detektivu Boydovi. Jakmile zjistí, že dcera oběti se pohřešuje, začnou se obávat o bezpečí celé rodiny. Pak kdosi zapálí nedaleký dům. Počet obětí roste a Lottie a její tým začínají rozplétat pavučinu tajností a lží. Vraždy podle všeho vedou daleko do minulosti, k události, kterou vyšetřoval Lottiin otec, než spáchal sebevraždu. Lottie stále neví, jak to tehdy s jejím otcem skutečně bylo, zdá se však, že by jí stávající případ mohl poskytnout nějaké vysvětlení. Jenže kolik toho vlastně chce vědět? A jak hluboko je ochotná se kvůli nalezení pravdy vydat?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Kalibr
Originální název:

The Lost Child , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stará tajemství. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (150)

hanap
předevčírem 5 z 5

Mám ráda inspektorku Lottie Parkerovou, v práci i doma toho má na sobě hodně naloženo a nakonec lehce pochroumaná to zvládne.

cleopatra11
27.04.2024 3 z 5

Já nevím...mě to prostě nejde pod kůži...takové mdlé.


ZuzanaZ83
11.04.2024 3 z 5

Lottie je pro mě oficiálně odepsaná. Příběh má skvělou zápletku, ale ona je prostě úplně mimo. Svoje problémy řeší prášky a alkoholem, přitom kňučí, jak má na starosti rodinu a strašnou matku. Nemá, vždyť se o nic a nikoho nezajímá. Když jí potřebuje rodina, musí počkat. Kamarádce ani nezvedne telefon. Její děti se vychovávají navzájem. V pátrání jde za svým a neposlouchá ostatní a jejich nápady. A to, jak se zachová k mámě v poslední části....

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (32. týden)

02.08.2020


Citáty z knihy (4)

„Křehký lísteček, vydaný na milost přírodě poznamenala.  „A lidský život, zrovna tak křehký, je vydaný na milost lidské chamtivosti a hanbě, Dodal Boyd.  „Skončí to někdy?  „To příšerné počasí? „Ty lži, Bodyde, tajnosti a lži. 


„Tohle bylo město tajností. Otevřených tajností. Lidé věděli všechno a neřekli nic. 


Lottie potáhla a zadívala se na zamlženou oblohu. „Skončí to někdy?  „Déšť?  „Boyde, mohl bys mě obejmout ? Jen na chvilku. Potřebuju si v tom šíleném světě alespoň chvíli připadat jako člověk. Otočila se k němu, Boyd se sklonil a políbil jí na tvář. Pak ji objal.  „Jsi ten nejlidštější člověk, kterého znám, řekl jí do vlasů. 


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Stará tajemství v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených748x
ve Čtenářské výzvě37x
v Doporučených33x
v Knihotéce362x
v Chystám se číst256x
v Chci si koupit66x
v dalších seznamech8x

Štítky knihy

tajemství

Autorovy další knížky

Patricia Gibney
irská, 1962
2019  82%Andělé smrti
2019  86%Ukradené životy
2020  85%Stará tajemství
2021  91%Nebezpečná místa
2022  91%Ani slovo