Kapky rosy přehled

Kapky rosy https://www.databazeknih.cz/img/books/99_/99615/bmid_kapky-rosy-2-vydani-99615.jpg 4 598 598

Skončit úspěšně druhý ročník střední školy, mít v ruce vysvědčení a před sebou dva měsíce volna, lenošení a léta s příslibem nových zážitků... Co víc si přát! Sympatická a trochu nesmělá Karolína si ani víc nepřeje. Na rozdíl od svých kamarádek, které vyráží na tramp, se těší na příjemný klid trávený s knížkami a ostatními koníčky společně s rodiči a mladší sestrou na chalupě. O tom, že tyhle prázdniny rozhodně nebudou nudné, se přesvědčí záhy - tím spíš, že na nedaleké zřícenině starého hradu pracuje parta zajímavých brigádníků - a především jeden z nich Karolíně pořádně zamotá nejen hlavu, ale i její předchozí představy o dokonalém princi. Prázdninový román o letních touhách, snech, láskách a ne vždy jednoduchých cestách k dospělosti. 2. vydání.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kapky rosy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (65)

1bublina
23.04.2024 4 z 5

Občas to chce proložit nějakou oddychovkou, což pro mě Lanczová je. Hltala jsem ji v pubertě a vůbec se tomu nedivím. Čte se to úplně samo. Samozřejmě to není žádná hodnotná literatura, ale čemu to vadí? :-)
Karolína mi byla sympatická a úplně jsem jí záviděla prázdniny na chatě. Podle popisu by se mi tam taky moc líbilo.

Niicolee
18.08.2023 5 z 5

Za mě jednoznačně nejlepší kniha od Lenky Lanczové!
Jako vždy se jedná o milé a oddechové čtení, při kterém jsem se také mnohokrát zasmála. Vůbec netuším, čím si mě kniha tak získala, přece jenom se jedná o typickou Lanczovku, od ostatních knih z autorčina pera se nějak výrazně neodlišuje, ale opravdu jsem příběhu propadla - ať už to byl kontrast mezi Karolínou a Matějem, jejich odlišné povahy, nebo Matějova minulost, ze které se dokázal poučit. Vše jen umocnilo prostředí, do kterého byl příběh zasazen.
Ke knize jsem se vrátila v rámci čtenářské výzvy a určitě to nebylo naposledy. Tato kniha je prostě srdcovka!!
(Od LL jsem zatím nečetla všechny knihy, ještě jich na mě pár čeká a já pevně doufám, že se ještě některá z nich této vyrovná, nebo ji dokonce předčí. :-))


katallinka
30.06.2023 4 z 5

V pubertě mě podobné knihy nebavily, takže to teď doháním. Tahle knížka autorky mě hodně bavila, je to taková fajn letní oddechovka.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kapky rosy v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených1 248x
ve Čtenářské výzvě48x
v Doporučených45x
v Knihotéce207x
v Chystám se číst38x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech3x