Klik přehled

Klik https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/346609/bmid_klik-Bpr-346609.jpg 4 86 86

Slavné dílo erotického komiksu! Seznamte se s Claudií, frigidní bohatou mrchou. Stačí ale malý implantát na správné místo a dálkové ovládání a vypuknou vášně. Kdekoliv a kdykoliv! Aktualizované barevné vydání kompletní erotické klasiky!

Literatura světová Komiksy Erotika
Vydáno: , Crew
Originální název:

Il gioco , 1983


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Klik. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

dr.horrible
10.01.2023 4 z 5

“Takhle se komunikace s vesmírem nenavazuje!” :D

fvalek
28.02.2022 2 z 5

V tomhle komiksu se těžko hledá něco víc, než jen bezduchá erotika. V prvním příběhu se setkáváme se samotnou premisou příběhu, a tedy tím oním "klikem". Je to vcelku zábava, i když je patrné, že autor se prostě jen snaží co nejvíc eroticky vyřádit a erotiku tam nastrkuje až příliš okatě a nepřirozeně. Claudie jde do kina a hned tam někoho vyhoní a každý ji samozřejmě hned chce, protože jen co na někoho zamrká, tak horní mozek vypíná a aktivuje se dolní. Je to takové nerealistické, sex všude... Ale dobře, berme, že to tu tak prostě funguje a příběh tedy dospívá až k závěru, kde se ukazuje, že to s tím úžasným přístrojem není tak, jak se zdálo. Ale jak to tedy je? Je Claudie nymfomanka nebo na ni má krabička nějaký vliv? Má něco v hlavě je zhypnotizovaná nebo si to vše sama namlouvá? Těžko říct, protože tohle se tak úplně nevysvětlí ani na konci, a přestože máme popis Claudiiny minulosti, kde si slíbila být morální a etická, což by vedlo k tomu, že se potřebuje někdy trošku odvázat, tak to není nijak dořešeno.

Druhý příběh je příjemně ekologický, ale štve mě tam ten "James Dean", který je totálně namachrovaný boreček, který ale ději nic nedává, a ve třetím příběhu se Claudie vzdá až nesmyslně rychle na to, že ji pronásleduje někde v Amazonii a cítí k ní pouto. Podivné motivace má její manžel, který ji jednou zmlátí, podruhé u ní škemrá v šaškecu a je na ulici... Ostatně to mlácení žen a násilí na ženách je dost nepříjemné a je vidět, že Manara tvoří skutečně v jiné době a asi bych nechtěl znát jeho sexuální zkušenosti a choutky.

Třetí příběh je opravdu taková nastavovaná kaše, která nemá moc hlavu ani patu. Claudie si prostě jen tak jede na reportáž do Amazonie a jen tak ji pronásleduje James Dean, protože evidentně má každý na to cestovat po světě. Podivná sekta je vtipná, ale taky až podivně mocná a ochotná se hnát za jednou ženou po celém světě a ta klystýrová vědma a její pasák, no ani nekomentuju raději... To je prostě taková Manarova fantazie, která není moc opodstatněná, asi chtěl využít i nějakou panenskou sexuálně lačnou divočinu a nejen městské prostředí.

Poslední povídka se vrací ke kořenům a příběhu to prospívá, i když to není nějak výrazněji zakončení až na ten dárek, co Claudie dostane. Opravdu by mě zajímal autorův jasný konec, protože zrovna u tohohle mě otevřenost pro vlastní fantazie a názory moc nebaví a nepřijde mi nosná. Rozhodně ale můžu říct, že jsem se u celého komiksu docela pobavil, a i když je to bezúčelná erotika, tak to pro některé čtenáře má co nabídnout. :)


jan8470
03.10.2021 2 z 5

Manara. Tuším můj první. První povídka je taková erotická bláznivá groteska, druhá má trochu ekologický podtext a cekem pobaví, třetí už jen nastavená kaše bez pořádné pointy.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Klik v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených111x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených4x
v Knihotéce57x
v Chystám se číst37x
v Chci si koupit20x
v dalších seznamech4x

Štítky knihy

komiksy

Autorovy další knížky

Milo Manara
italská, 1945
2013  85%Borgia
2017  73%Klik
2020  87%Caravaggio
1998  76%XXX Comix Speciál: Gulliveriana
2017  75%Gulliveriana / Zlatý osel