Kočka, která žila na vysoké noze přehled

Kočka, která žila na vysoké noze https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42110/bmid_kocka-ktera-zila-na-vysoke-noze-661f6647bc91a.png 4 51 51

Kočičí krimi série

< 11. díl >

Nájemní dům Casablanca má za sebou minulost víc než pestrou, konec však má být tristní. Hrozí demolice, a to nemůže Jim Qwilleran dopustit. Rozhodne se vrátit objektu bývalý lesk a slávu. Nastěhuje se tam i se svou siamskou rodinkou, avšak záhy zjistí, že tamní zdi nejsou prosyceny jen historií, ale i tajemstvím. A pohybuje se tam neznámý nepřítel, co ho tahá za nos a jeho kočky za chlupy! Je tam vůbec bezpečno? Prvotřídní detektiv amatér je v koncích... Ještě že se může spolehnout na odborníka kocoura, který má nejen vlohy, ale i bohaté zkušenosti.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei) , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

The Cat Who Lived High , 1990


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kočka, která žila na vysoké noze. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

Booky84
04.05.2024 5 z 5

Opět pohodová detektivka, na kterou jsem již zvyklá a při čtení si vždy odpočinu. Koko dostál svým nadpřirozeným schopnostem a zase na vše přišel. Škoda, že Yum Yum pořád spala. :-)

Česneksmedem
13.04.2021 4 z 5

Vzhledem k počtu přečtených dílů jsem byl hned doma. Tento díl byl opět líně plynoucí až letargický. Lehká akce se zrodila až v úplném závěru. Koko byl opět ten, který všechno ví a na kterýho si jen tak někdo nepřijde. Dobré počtení.


Nifredil
04.07.2019 3 z 5

Opět milé čtení. Popis Casablanky a bytu hraběnky je úžasně živý, obojí bych ráda viděla. Detektivní linie je tady trochu okrajová, tak nějak vyplyne mimochodem k tomu příběhu celého domu a jeho obyvatel.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kočka, která žila na vysoké noze v seznamech

v Přečtených82x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených6x
v Knihotéce56x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech3x