Vlk samotář přehled
Miroslav Žamboch
Hrdina knihy Muž na stezce a románu Na ostřích čepelí se vrací v novém příběhu Vlk samotář. Lov artefaktů z dávné minulosti je sám o sobě velmi nebezpečná záležitost, tentokrát však přímo sebevražedná. Nejmocnější z vládců pochopili, že za problémy, které jim už po celá desetiletí znepříjemňují život – za ztrátu monopolu na obchod s obilím, krach na smaragdové burze, diplomatický skandál v Gutawské poušti a za spoustu dalších věcí – může jediný muž – cestovatel, zvěd, dobrodruh, nájemný meč; člověk skrývající se pod jménem Koniáš. Začíná hon, který v historii nemá obdoby. Císařští komandos, ninjové, Konvent pro potírání magie a nakonec i čarodějové. Všichni chtějí jediné… zabít ho.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vlk samotář. Přihlašte se a napište ho.
Přečteno po večerech na ostrově Rhodos při dovolené. Po tom jak příběh končí, bych byl docela zvědavý na další díl.
Kniha Vlk samotář v seznamech
2007 | Drsný spasitel |
2009 | Na ostřích čepelí |
2003 | Bez slitování |
2004 | Ostří oceli |
2010 | Čas žít, čas zabíjet |
Podepisuji se pod to, co tu už napsal Svářeč. Jde o velmi dobrý příběh, ale slovní projev je monotónní a nudný. Pokud by si autor dal na svém slovním projevu více záležet, byla by to ovšem naprostá pecka. Od knihy očekávám nejen dobrý příběh, ale také čtivý a jiskřivý text. Nedávno jsem od Žambocha četl trilogii Veterán a tady jsem už zaznamenal jisté zlepšení a dal sérii čtyři body.