A zrodí se píseň přehled
Samantha Shannon
Žádné nebezpečí. Žádná kapitulace Po krvavé bitvě proti mnoha různým protivníkům je Paige Mahoneyová jako Kmotryně vládnoucí londýnskému podsvětí v neustálém ohrožení. Stabilizace roztříštěného podsvětí bude složitější, něž se kdy zdálo, protože se otočila k Jaxonu Hallovi zády a na svobodě číhají pomstychtiví nepřátelé. Paige ovšem netuší, že její vláda může být již velmi brzy násilně přerušena zavedením Senshieldu, technologie, která by pro komunitu jasnovidců a světa, v němž žijí, znamenala zkázu...... celý text
Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: 2017 , HostOriginální název:
The Song Rising, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize A zrodí se píseň. Přihlašte se a napište ho.
Slabší díl série. Vleklo se to kvůli přesunům, vymýšlením strategie. Paige mě štvala než jsem pochopila, jak to myslela, ale stejně v předchozích dílech byla lepší. Závěr otřesný jedu někam pro někoho, protože chci svobodu od Nashiry, takže budu dělat pro někoho snad menší zlo? Ze zvědavosti jdu na 4. díl :-)
Další velmi povedený díl a laťka je opět vysoko. Cesta Paige nás zavede i do dalších zajímavých oblastí a nejsme tak omezeni pouze na Londýn. Napětí a akce na každém rohu udrží čtenáře zaručeně ve střehu. Těším se už na další pokračování.
Kniha A zrodí se píseň v seznamech
antiutopie, dystopie, kakotopie ich-forma
2014 | Kostičas |
2020 | Převorství u pomerančovníku |
2015 | Vidořád |
2017 | A zrodí se píseň |
2022 | Když spadne maska |
Mně se to moc líbilo.
Bylo tam hodně napětí, energie, pořád s něco dělo. Paige se mi moc líbila, je to postava, co chybuje, ví o tom, a hodně nad sebou přemýšlí, to se mi na ní líbí. Bylo tam pár hezkých pasáží se Strážcem, upřímně bych jich zvládla určitě více, knížka není příliš romantická. :) Líbilo se mi to ale jako celek moc.