Koruna z rohů přehled

Koruna z rohů
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/231826/bmid_koruna-z-rohu-16h-231826.jpg 5 52 52

Kůstek série

< 7. díl

Zuří válka. Krysáci v obrovském počtu útočí na hradby města a obránci z posledních sil vzdorují. Bratranci Kůstkovi, Trnka a babča Ben se snaží ubránit území... jenže zároveň musí zabránit návratu Pána Kobylek, který je s každou minutou silnější. Šance je jediná. Trnka musí najít tajemnou a dávno ztracenou Korunu z rohů. Musí se vydat na dobrodružnou výpravu přímo na posvátné území draků a získat magický artefakt, který může všechny zachránit... nebo zničit.... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Bone 9: Crown of Horns , 2004


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Koruna z rohů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

SeanFifield
02.12.2019 5 z 5

Tuhle partu jsem si velmi oblíbil. Parádní kresba, spousty dobrodružství, humoru, láska....jo, škoda, že už neuvidím Teda a další z Kůstkova. Barevné verzi se vyhnu, připadá mi to úchylné a jen to ždímá ze čtenářů prachy.

Mamosvain
03.06.2019 5 z 5

Zábavný poslední díl této komiksové série. Mé jedenáctileté já bylo přímo nadšené, když se mi tato knížka dostala do rukou. A o to smutnější jsem byl, když se děj mně známých bratranců uzavřel a já věděl, že to je konec. Díky tomu je Koruna z rohů jedním z nejemotivnějších dílů téhle série a zaslouženě získává všech pět hvězdiček malého kluka :)


trudoš
24.01.2019 5 z 5

Excelentní zakončení série. Tímhle finále u mě Jeff Smith znovu stoupl v ceně, protože mě jednoduše rozsekal. Taky se přiznám, že jsem mu posledních pár knih asi křivdil, protože mnou vyčítaná vata nakonec žádnou vatou nebyla. Je v tom zkrátka všechno, co má epická fantasy mít - silné emoce, hrdinské skutky a trocha osobní tragédie. A protože je to přeci jenom i pro děti, tak samozřejmě velká dávka humoru. Oceňuji především autorovu tvůrčí schopnost razantně si poradit s množstvím problémových postav (rozuměj problémy vyvolávajících), které v jednotlivých albech nadělal a opomíjel, až jsem začal nabývat dojmu, že na jejich osudy možná ani nedojde. V neprospěch mluví pouze to dlouhodobé budování charakterů daných aktérů, když se nakonec ukázalo, jak rychle s nimi šlo vlastně zamést. Každopádně Koruna z rohů je dokonalým argumentem, proč je Kůstek jedním z nejúspěšnějších a nejoceňovanějších amerických komiksů. Už teď se těším, až se k němu vrátím pěkně od začátku. Tentokrát ale v barvě.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Koruna z rohů v seznamech

v Přečtených67x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených5x
v Knihotéce27x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech2x