Manželská past přehled

Manželská past https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/181425/bmid_manzelska-past-NZi-181425.jpg 4 939 939

Aby splnil otcovo poslední přání, musí si hrabě Michael Conte najít nevěstu. To by neměl být takový problém, vždyť Michael je rozhodně „žhavé zboží“ – pohledný a multimilionář k tomu. Celá věc má však několik drobných háčků – jednak tak musí učinit hodně rychle a jednak musí jeho „vyvolená“ zapadnout do domácnosti Michaelovy rodiny… která je původem z Itálie. Michael tedy vymyslí bezelstný plán, který navrhne své známé, volnomyšlenkářské a také velmi svůdné fotografce Maggie Ryanové: pokud bude po cestě Milána, kam se zrovna chystá, hrát roli jeho snoubenky, přestane s ní po návratu do USA jednou provždy flirtovat, jak je jeho dobrým zvykem, a bude se také držet dále od její nejlepší kamarádky Alex. Když Maggie souhlasí, ani jednoho z nich by nenapadlo, jakou past na sebe právě ušili…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

The Marriage Trap , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Manželská past. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (158)

Gabux
19.01.2024 4 z 5

#rereading

Je to příjemná letní romantická oddychovka, která se perfektně hodí na pláž. Jak by taky ne, když se většina příběhu odehrává v Itálii?

Setkáme se zde i s postavami z prvního dílu, ale není nutností první díl číst. Michael je charismatický a sympatický muž, co má rodinu na první místě. Jeho sestry jsou skvělé a jeho máma je žena, která už má něco odžito a nedá se jen tak obalamutit. Té ženské jsem strašně fandila. Maggie, hlavní hrdinka, měla strašné dětství a podepisuje se to na jejím životě doteď. Chvílemi mi ale i tak strašně lezla na nervy a to jsem ji i chápala.

Celý příběh se čte zase úplně sám. Nedoporučuji ale číst sérii vcelku. Přece jen je to dost přes kopírák, i když postavy jsou jiné. Přesto to byla milá, romantická a energií nabitá romantická jednohubka.

Jita160
07.01.2024 4 z 5

Další dohodnutý sňatek.
Oproti prvnímu dílu jde především o blaho rodiny a udržování jejich tradic.
Hrabě a fotografka to prostě nemůže fungovat. Ona není žádná skleníková květinka je oduševnělá a přímá. Hrabě rád velí a má vše pod kontrolou.
Může za jejich sblížení a vzájemnou přitažlivost kouzelná kniha lásky a nebo prostě dostali co oba potřebovali aniž by to hledali v manželské pasti????


Senza Jenka
08.12.2023 3 z 5

Spousta zcela vykonstruovaných problémů, typu: Nejstarší syn se musí oženit první. Nebo: Musíte si manželský slib zopakovat v Itálii. Průhledná manipulace ze strany matky Conteové.
Maggiino dětství a dospívání byla očividně noční můra a jejím rodičům bych nesvěřila ani třínohého jezevčíka vteřinu před smrtí, natož dítě - hnus.
Jinak je to ale roztomilé a romantické. Oddechovka.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (17. - 26. 1.)

16.01.2014


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Manželská past v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených1 608x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených72x
v Knihotéce508x
v Chystám se číst180x
v Chci si koupit45x
v dalších seznamech9x

Štítky knihy

pro ženy Itálie romantika

Autorovy další knížky

Jennifer Probst
americká, 1969
2013  80%Manželská smlouva
2015  81%Hledání vytouženého dne
2014  78%Manželská past
2019  81%Miluj mě jakkoli
2014  81%Manželský omyl