Icebreaker: Keď sa ľady lámu přehled

Icebreaker: Keď sa ľady lámu https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/523496/bmid_icebreaker-65171042200a5.jpg 4 105 105

Maple Hills série

1. díl

Krasokorčuliarka Anastasia Allenová celý život pracovala na tom, aby sa dostala do reprezentačného tímu USA. Trénuje od svojich piatich rokov, dostáva plné vysokoškolské štipendium vďaka miestu v korčuliarskom tíme Maple Hills a taký rozvrh, ktorý by rozplakal aj ľudí, ktorí na sebe neustále pracujú. Stassie prichádza vyhrať. Nathan Hawkins nikdy nemal problém, ktorý by nedokázal vyriešiť. Ako kapitán tímu Maple Hills Titans vie, že zodpovednosť za udržanie hokejového tímu na ľade leží na jeho pleciach. Keď jedno nedorozumenie spôsobí, že sa dva tímy musia podeliť o ľadovú plochu a Anastasiin partner sa následne zraní, Nate vymení hokejku za obtiahnuté oblečenie a prísneho trénera za ešte desivejšiu trénerku. Obaja zisťujú, že sú k sebe pripútaní, ale keďže Anastasia nemá hokejistov rada, tak na tom nezáleží... však?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Pandora
Originální název:

Icebreaker , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Icebreaker: Keď sa ľady lámu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (31)

pavlina4737
dnes

Tuhle knihu jsem četla v angličtině, je dobrá, ale Wildfire, 2. Díl se mi líbil více.

monika0181
15.05.2024 5 z 5

Tuto knihu jsem brala do ruky s takovým polovičatým rozpoložením. Před pár dny jsem četla Obránce mimo hru, tak jsem samozřejmě srovnávala. A mohu říct, že z toho vychází Na ledě lépe.
Příběh byl čtivější, vtipnější, krásně plynul. Způsob psaní autorky mě víc zaujal a vtáhl do příběhu.
Takže můj trošku rozpačitý přístup byl změněn, kniha se mi moc líbila a zůstane v knihovně.
Těším se na další knihy autorky.


Áža707
15.05.2024 5 z 5

Posloucháno před vydáním v angličtině.

"Its not porn. Its a romance book that happens to have a little bit of sex in it."
Přesně tenhle citát sedí, i když co si budeme, některé scény mohly být na někoho moc.

První část knihy jsem se bála, že poslouchám doopravdy porno a příběhu dostanu minimálně, ale po nějaké 10-15 kapitole se to zlomilo a já naprosto příběhu propadla!

Musím přiznat, že k hrdinům jsem si musela taky najít cestu, ale co pro mě zvyšovalo jejich hodnotu byl jejich osobní vývoj. Nate může působit že začátku jako namašlený debílek a frajer, ale není to tak. Je to snad jedna z nejzlatějších postav, co znám a v kapitole 24 jsem mu naprosto propadla. Protože ta péče, kterou věnoval Anastasii byla dokonalá a i to jak se zajímal o její stravu. Přesně v tomhle ohledu měla Anastasie ohromný posun.

Co se týče ostatních postav, tak Aaron byl neskutečný kretén od začátku a v průběhu knihy se to neustále potvrzovalo. Kdyby to šlo, tak bych vlezla do knihy a profackovala ho, několikrát! A zbytek vedlejších postav jsem si zamilovala, milovala jsem jejich vtípky, jejich rodinou atmosféru a jejich vztah k Stassie. Přesně takový lidi by si kolem sebe člověk přál. Doufám, že v dalším díle o tyhle lidi a vztahy nepřijdeme.

Knihu mohu naprosto doporučit, jednalo se o skvělý romantický a vtipný příběh s pár sexuálními scénami. A jako bonus Nate, toho si prostě zamilujete! Za mě byl nejlepší postavou za únor!

všechny komentáře

Související novinky (2)

Žebříček nejprodávanějších knih (19. týden)

15.05.2024


Mrtvá říše, Mrazení a další knižní novinky (18. týden)

28.04.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Icebreaker: Keď sa ľady lámu v seznamech

v Právě čtených23x
v Přečtených158x
ve Čtenářské výzvě13x
v Doporučených7x
v Knihotéce148x
v Chystám se číst282x
v Chci si koupit115x
v dalších seznamech11x