monika0181 profil

☰ menu
monika0181

Monika Papežová

žena · Středočeský kraj · statistiky

Aktivní: 09.05.2024 15:18 (poprvé 28.12.2022)
Body:1 214
Palce za komentáře: 2 554 · 2 045 ostatním
Hodnocení v bazaru: 3/0

Nové knihy v seznamech

Francouzská lekce
Francouzská lekce
Natasha Boyd
Racer
Racer
Katy Evans
Žár a led
Žár a led
Simona Ahrnstedt
Oheň a voda
Oheň a voda
Simona Ahrnstedt

Kdo jsem

Vždy jsem byla velkým čtenářem, ale bohužel dlouhou dobu jsem četla jen vzdělávací knihy. Nastal čas si odpočinout, a tak jsem se vrátila ke čtení beletrie. Největším podílem jsou romány pro ženy, u kterých jsem ráda, že současná literatura přesahuje i do jiných žánrů jako triler, detektivka, historie, fantazie, psychologie... takže čtu vlastně vše:) Nejčastěji najdete v komentářích knihy psané po roce 2010. A budu si zde odkládat myšlenky, které mě v knihách zaujaly a nechci, aby mi zapadly mezi citáty u autorů:
Poučila se, že odkládat něco na "jindy" znamená riskovat, že to člověk nikdy neprožije. (Karen Schaler - Jak si zamilovat Vánoce)
To nedorozumění jí změnilo život k lepšímu. Dokázalo jí, že odbočka někdy vede k pravé lásce. (Karen Schaler - Jak si zamilovat Vánoce)
Mám problém věřit lidem, ale nechci žít ve strachu nebo si něco vyčítat. Život je příliš krátký. (Karen Schaler - Vánoční přání)
Svůj obyčejný život si udržovala v dokonalosti Měla si čas na své milované. Nemarnila si ho s lidmi , kteří pro tebe nebyli důležití. (Sinéad Moriarty - Sedm dopisů z lásky)
Myšlenkový pochody ženskejch jsou přímý asi jako dráha pylem zfetovaného čmeláka.
Nedopusťte, abyste zůstali rozhádaní a šli večer naštvaní spát. Nesmíte se přestat snažit se to mezi sebou urovnávat. Protože, jakmile se přestanete snažit. Vzdáte to.