Mega hustej nářez přehled

Mega hustej nářez https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/155534/bmid_mega-hustej-narez-PKs-155534.jpg 4 1021 1021

S partyzánštinou je konec. Je na čase rozpoutat válku. Absolutní válku lidí proti mimozemským okupantům. Jestli má být planeta Země svobodná, je třeba obětovat všechno, včetně vlastních životů - a to platí nejen pro lidi, ale i pro upíry. Jan Bezzemek, Gerhard, Petra, Lucie i Diana a jeho partička upířích transvestitů a dalších jejich spojenců stojí na prahu poslední bitvy se žlutými parchanty z vesmíru a vědí, že není cesty zpět. Čeká je buď smrt, nebo svoboda."Tak jo, sežeňte mi granáty a nějaký hulení. Tohle bude epický," říká JUDr. Tomáš Uhřík. Upíři proti mimozemšťanům potřetí a naposled. Na konci knihy zůstanou jenom jedni a cesta k tomu stojí za to.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mega hustej nářez. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (135)

Slezadav
04.03.2024 4 z 5

Závěr bratrstva krve rozhodně nezklamal, ba dokonce příjemně překvapil. V minulém díle to vypadalo, že už sérii dochází šťáva, ale Kotleta přeci jen ještě kvalitní závěr dokázal vymáčknout. Oproti jiným jeho knihám se mi líbilo, že sexu nebylo zbytečně přespříliš, zato kusy masa, cisterny krve a různým způsobem upravených orgánů bylo přepichově mnoho. Dějově to také dávalo smysl (pokud se dá něco takového říct o sérii, kde tématem jsou upíři vs mimozemšťané). Akční scény se mi také celkem líbily a výběr protivníků byl originální. Některé z postav ale rozhodně měly daleko větší potenciál, než Kotleta dokázal využít. Další věcí, kterou bych vytknul je skrze celou sérii včetně prequelů přítomný power creep. Ke konci už mi hlavní hrdinové připadli až příliš nesmrtelní a neodhalitelní. Samozřejmě by se našlo i pár nelogičností, ale ty u tohoto žánru asi nelze vytýkat.
Celkově dávám solidní čtyřku a po spíše podprůměrném druhém díle se můj celkový dojem z Bratrstva Krve rozhodně zlepšil.

nikca1994
19.02.2024 5 z 5

Tak mám za sebou třetí díl. Tyto trilogie a moc se mi líbily všechny tři knihy. Mám ráda tohle čtení,rychle to utíká,je to sranda a pořád se něco děje. Nemohla jsem se od ní odtrhnout jak to bylo napínavé. Četla se jedním dechem.


Predator3313
25.11.2023 3 z 5

Nejlepší díl série, teda až do chvíle, kdy už jsou hlavní hrdinové prakticky nesmrtelní ( což jsou celou dobu,ale tohle bylo už fakt moc).
To už bylo nudné a souboj na atomovém spáleništi ..... To jako proč?

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mega hustej nářez v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených1 581x
ve Čtenářské výzvě64x
v Doporučených84x
v Knihotéce472x
v Chystám se číst99x
v Chci si koupit43x
v dalších seznamech6x