Moderní džentlmen přehled

Moderní džentlmen
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460543/bmid_moderni-dzentlmen-yhR-460543.jpg 3 166 166

Už jste si někdy sáhli na dno? Já pořádně. Opět tu máme ten nejstarší příběh světa: chlapec potká dívku, zamiluje se do ní, pak to neuvěřitelně podělá, takže mu dívka sdělí, aby shořel v pekle. Že už jste to někde slyšeli? Tím jsem si naprosto jistý. A co je na tomhle příběhu jiného? Je totiž o mně. Jsem Moderní džentlmen, přední newyorský sloupkař, který sice radí mužům, jak randit, ale nakonec si ani neumí poradit sám a čeká ho velmi nehezký pád z naleštěného piedestalu. A taky o jedné dívce, která Moderního džentlmena úplně odzbrojí a rozpráší všechny jeho zažité teorie.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet

The Modern Gentleman, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moderní džentlmen. Přihlašte se a napište ho.

Žampion
10.10.2024 5 z 5

Jee to byla prča. Já tyhle mužské pohledy prostě miluju. Dokonalý pohled do duše moderního alfa džentlmena, který je vlastně jen velký trouba. Božínku to bylo něco.
- " Když jsem tě potkala, byl jsi mnohem víc cool."
- " A pak jsi mi probodla koule a vyprchalo to ze mě."

Books_by_Dee
12.06.2024 3 z 5

Ach jo…Meghan Quinn a její Cane Brothers sérii miluju a tak jsem zabrousila do jejich starších stand alonek a ta první z nich, Moderní džentlmen, mě tedy zrovna neuhranula. Ano, je to takové sladké a odpočinkové čtení, prostě taková průměrná kniha.

V téhle knize je to o lásce na první pohled. New Yorkský sloupkař Wes, který radí mužům jak na ženy, se zamiluje do dívky a pak to s ní neskutečně podělá. A my vlastně sledujeme, jak to celé začalo a jak to celé skončilo. A jak to bude pokračovat, no to musíte po téhle kraťoučké knize sáhnout.

Bylo to fajn romantika, ale na mě bylo zbytečně „přiklišéováno“. Hlavní hrdinové byli celkem sympatičtí, obzvlášť June jsem si zamilovala. Jejich chemie byla super, jejich konverzace stály za to…ale v závěru to čtení prostě bylo průměrné, ale fajn…

moudivlacek
04.06.2024 3 z 5

Jako jednohubka na večer pro odreagování, ok.
Kniha ve mně dlouhodobý dojem nezanechá, ale aspoň jsem se nasmála. Pravidla pro muže fajn, jen pochybuji, že by se někdo z nich podle nich řídil.

Knižní novinky (20. týden)

16.05.2021

Kniha Moderní džentlmen v seznamech