Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda přehled
Meghan Quinn
Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda? Jednoduše. Zaprvé: předstírejte, že chcete, aby vás dala dohromady s jinou ženou. Sblíží vás to. Zadruhé: choďte na rande, opíjejte se do němoty, neustále o sestře vašeho kamaráda mluvte a postupně sbírejte odvahu udělat první krok. Zatřetí: občas ji zaskočte u ní doma a vyznejte jí lásku. Ženy to přece milují, ne? Všechno se to zdá snadné. Tři neprůstřelné způsoby, které vám zaručí, že se do vás láska vašeho života bláznivě zamiluje. Aspoň jsem si to myslel. Ovšem mé pokusy získat Julii úplně selhaly. A proč? Julia je chytrá – opravdu chytrá a na lep vám nesedne. Nezajímají ji hry, dárečky, ani mé historky, a i když po mně možná taky touží, hned tak se mi nepodvolí…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2020 , BaronetOriginální název:
The Secret do Dating Your Best Friend's Sister, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda. Přihlašte se a napište ho.
Počas čtení jsem si říkala, že se docela bavím. Ale....... Od půlky to sice bylo stále zábavné ale i zbytečně dlouhé. Když jsem to dočetla, tak první co mě napadlo bylo "pěkná kravina"
10 nejprodávanějších eknih (únor)
10.03.2020
Knižní novinky (6. týden)
02.02.2020
Kniha Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda v seznamech
2020 | Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda |
2023 | Zas tak moc ho nežeru |
2021 | Moderní džentlmen |
2023 | Zas tak moc souzeni si nejsme |
2024 | Ne že bychom to nečekali |
Ráda jsem se k této knize vrátila.
Nenáročná oddechovka, která mi sedla do noty.
Napadá mě ke knize říct: Slunce v duši. Tak jsem se při čtení cítila. Jen pozitivní emoce, které jsem v tu chvíli přesně potřebovala.
Asi nesedne každému, jak je sluníčková, ale já byla naprosto spokojená.