Nápoj lásky přehled

Nápoj lásky
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492847/napoj-laskyBWRjBW-xkT-.jpg 4 13 13

Ema provozuje svébytnou čarodějnickou seznamku, a pokud se někdo vzpírá jejím dobrým úmyslům, vždy má po ruce kouzelný nápoj lásky. Bohužel ale její vlastní milostný život nestojí za nic. Ještě ke všemu se vlastní hloupostí octla v područí démona, ztratí přízeň nejlepší přítelkyně a je falešně obviněna z vydírání. Jak to tak bývá, nakonec se sama stane obětí vlastních kouzel. Musí použít všechno své čarodějné nadání, aby se z potíží vyhrabala, přičemž výsledek je nejistý. Mužná náruč pohledného ochránce by za daných okolností rozhodně přišla vhod. Moderní romantická urban fantasy, v níž se lidem pod nohy pletou sličné čarodějky, uhrančiví démoni, líní andělé a nápoj lásky teče proudem.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nápoj lásky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

Tess_BooksNerd
30.03.2024 2 z 5

Kniha byla... Eeeehm.. fajn..
V prvé řadě bych ráda vyzdvihla fakt, že anotace absolutně nepopisuje příběh. Ema je sice kouzelnice, v neprovozuje seznamku a už vůbec není v područí démona. Ano, umí kouzlit, ano umí nápoj lásky a ano, dokáže vycítit pravou lásku určité osoby. Ten démon který jí údajně drží v područí, je její profesor. Donutil ji se s ním vyspat ale to je celé. Od té doby ji sice pronásleduje, ale není to tak, že by jí něco přikazoval a ona ho musela poslechnout.
Příběh sám o sobě byl v celku dobrý, ale rozhodně toto není kniha, ke které se někdy vrátím. A co už tuplem nedokážu pochopit, proč mají někteří autoři potřebu všude psát miláčku a jiné láskyplné oslovení téměř v každé větě, ve které spolu pár mluví? Docela dost mi to ruší čtení.
Námět na knihu by byl super, jen zpracování mi přišlo krapet nezáživné. Žádná akce, žádné napětí.

pogmanka
15.04.2023 3 z 5

Na začátek musím říct, že jsem nakonec ráda, že jsem knížku dočetla, protože začátek byl takový neslaný nemastný a vážně jsem chtěla skončit, bylo to na mě zmatené a takové nudné. Přišlo mi, že kdyby se na tom ještě zapracovalo, vychytalo divné věty, nebo i samotný dějový začátek, bylo by to o úroven výš. Takhle musím říct, že teprve kdy se tam objevil Michael tak jsem se začetla a pak se to četlo samo a já byla ráda, že jsem vytrvala, protože to bylo super Michael byl prostě zlatíčko a i hrdinka byla fajn. Ale ten začátek za mě by potřeboval ještě zapracovat, takhle podle mě zbytečně odradí. Každopádně já miluju humor, takže ten nápad se mi hodně líbil a jak říkám od půlky to bylo přesně to, co jsem chtěla.


petulkapeta
12.11.2022 4 z 5

Jo bylo to sice trochu divoké,ale stalo to za to. Vše nějak souviselo,což se člověk časem dozvěděl a i jsem se pobavila.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nápoj lásky v seznamech

v Přečtených12x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce48x
v Chystám se číst7x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech1x