Kožené srdce přehled

Kožené srdce https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/128742/bmid_kozene-srdce-k07-128742.jpeg 4 323 323

Detektív Oto Hanzel pochoval manželku a syn sa mu pred piatimi rokmi bez stopy stratil. So stratou dvoch najmilovanejších ľudí sa ťažko vyrovnával, no Krauz s kolegami z kancelárie stoštyridsaťjeden mu zachránili život a všetko nasvedčovalo tomu, že Oto už bude v poriadku. Lenže ako to už v živote býva, zdanie občas klame. Hanzelov syn sa nečakane vrátil domov a namiesto radosti prišli problémy – v podobe obrovského revolvera za pásom a neustálych klamstiev o tom, kde vlastne celý ten čas bol. Krauz a Chosé otcovi sľúbia, že mladého Ota postrážia a pomôžu mu. Vôbec netušia, do čoho sa kolegov syn zase zaplietol. Burger s Hanzelom majú plné ruky práce s vraždou vysokopostaveného štátneho úradníka a vyšetrujú tak obetavo, že obaja skončia v nemocnici vo veľmi vážnom stave. Ani Krauz a Chosé nemajú pri sledovaní mladého Ota veľa šťastia a musia hľadieť do očí smrti, ktorá je jednou z najbolestivejších. Skutočnosť, že pritom rozpletú rodinné tajomstvo staré vyše polstoročia ich vôbec neteší. Všetci sa nakoniec stretnú v jednej nemocnici, ale či aj všetci prežijú, nevedia ani lekári.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kožené srdce. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (59)

Iki1
20.02.2024 5 z 5

Autor stvořil hodně povedenou partičku a výtečně s nimi literárně pracuje. Vyprávění plné humoru a pohody odsýpá a plyne, tito vyšetřovatelé se sem tam taky pustí do skutečného vyšetřování, aby ho posléze jen tak mimochodem dovedli ke zdárnému závěru. Snad i proto, že jejich vztahy jsou skutečně skvělé a charakterově spolu interagují i vzájemnými špílci. Pan Dán přispívá humoru také mimoděčným vykreslením jejich soukromí. V této knize zdárnému vyšetřování napomohla značná řada náhod, ale nijak to nenarušilo mou čtenářskou pohodu.

Rapeh
15.02.2024 3 z 5

Konec knihy nečekaně useknuty. Čekala jsem podrobnější rozuzlení. Jinak opět autor nezklamal.


Aligator805
13.02.2024 5 z 5

Opět skvělé čtení. Dva případy. Jeden klasický mord a druhý případ odhaluje rodinné tajemství. Na scéně se objevuje také Hanzelův ztracený syn. Opět nechybí vzájemně špičková ní členů mordparty. Opět nechybí Kukyho pěstitelské pokusy a nová oběť citroník Marcel.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Tajemné dopisy, Zbořené zámky a další knižní novinky (8. týden)

19.02.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kožené srdce v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených484x
ve Čtenářské výzvě47x
v Doporučených16x
v Knihotéce216x
v Chystám se číst67x
v Chci si koupit13x
v dalších seznamech7x