Nesmíš všechno vidět tak černě (a jiné hloupé řeči) přehled

Nesmíš všechno vidět tak černě (a jiné hloupé řeči) https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/490616/bmid_nesmis-vsechno-videt-tak-cerne-a-ji-O3V-490616.png 4 28 28

Otázky duševního zdraví se týkají každého. A tak jsme se zeptali: co znamená duševní zdraví pro vás? Odpovědělo nám více než 70 známých osobností, které s námi sdílely své příběhy - smutné, vtipné i dojemné. Originální český příspěvek napsala Karolína Meixnerová aka @cojezoe. Nebojte se, jste v pořádku.

Literatura světová Fejetony, eseje Zdraví
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

It's Not OK to Feel Blue (and other lies) , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nesmíš všechno vidět tak černě (a jiné hloupé řeči). Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

Alma-Nacida
24.02.2024 4 z 5

Moc oceňuji hlavně to, že jde o texty, které psali lidé bojující s různými psychickými problémy sami o sobě, s odzbrojující upřímností a bez přikrášlování. Včetně toho, že to je boj, který mnohdy končí až smrti. A přesto kniha vyznívá nadějně a spíš pozitivně. Díky za ní, je tuze potřebná.

mysterygirl
26.12.2023 3 z 5

Mě se to úplně netýká, takže jsem si vybírala jen články,které jsem chápala, protože neco mě oslovilo, něco ne a něco se mi líbilo moc.
V každém případě se tato kniha bude líbit mému synovi, který si v ní pro sebe určitě něco najde


zsykorova
24.06.2023 5 z 5

Tato kniha mi byla darována z nesmírné lásky a i to byl důvod, proč mi pomohla překonat moji vlastní trnitou cestu. Je plná nádherných textů a nádherných myšlenek od neskutečně silných lidí. Jsem hrozně ráda, že jsem měla možnost si knížku přečíst. Budu se k ní vracet nejen v časech smutku.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Láska a jiná slova, Smějící se bestie a dalších 60 knižních novinek (17. týden)

24.04.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nesmíš všechno vidět tak černě (a jiné hloupé řeči) v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených30x
ve Čtenářské výzvě5x
v Knihotéce58x
v Chystám se číst98x
v Chci si koupit24x