Nikdyuš: Zkoušky, jež podstoupila Morrigan Crowová přehled

Nikdyuš: Zkoušky, jež podstoupila Morrigan Crowová
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/375538/bmid_nikdyus-zkousky-jez-podstoupila-mor-XOE-375538.jpg 4 501 501

Nikdyuš / Ničnever série

1. díl >

1. díl světově úspěšné série z kouzelnického světa. Morrigan Crowová je prokletá. Narodila se v ten nejnešťastnější den a všichni ji obviňují, že má na svědomí každou místní pohromu. A co je horší, kvůli kletbě je odsouzena zemřít v den svých jedenáctých narozenin. Pak ale potká Jupitera Northa, podivného muže, který ji dostane do tajemného světa Nikdyuš. Aby tu Morrigan mohla zůstat v bezpečí před hrozivou kletbou, musí najít způsob, jak úspěšně absolvovat zkoušky. Objeví nakonec svůj mimořádný talent?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (ČR)

Nevermoor: The Trials of Morrigan Crow, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nikdyuš: Zkoušky, jež podstoupila Morrigan Crowová. Přihlašte se a napište ho.

Mrshodan
16.08.2024 5 z 5

Jsou knihy pro mladé, které s nadšením louskáme i my, původně taky mladí. Já jsem se skvěle bavila s prima postavami a Mog jsem držela palce v blažené jistotě, že pohádky mají dobré konce.

Tereyciiik
22.06.2024 5 z 5

Autorka je pro mě zcel nová a tak to byla první kniha, kterou od ní mám.
Velice se mi líbila, četla se senzačně.
Občas jsem si trochu zkomolila jména.
Příběh jako takový, byl chytlavý a nenechal čtenáře vydechnout. Šla jsem do ní, aniž bych věděla o co jde, a tak jsem byla velice mile překvapena. Líbili se mi hlavní postavy, sedly krásně do příběhu a dokonce i ostatní, protivné a nemilé osubky byly krásně popsány, že je bylo snadné je nesnášet.
Urcite budu pokračovat s dalším dílem, abych vedela, jak to dopadne.

zirafinec
15.04.2024 5 z 5

Přečteno během jednoho dne. Tuhle knížku doporučuji každému, kdo se rád vrátí do dětského světa a nevadí mu trocha štěstí a předvídatelnosti :)

Knižní novinky (21.5. - 3.6.)

21.05.2018

Kniha Nikdyuš: Zkoušky, jež podstoupila Morrigan Crowová v seznamech