Prázdnice: Hon na Morrigan Crowovou přehled

Prázdnice: Hon na Morrigan Crowovou
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519182/bmid_prazdnice-hon-na-morrigan-crowovou-64aaecf0ca0df.jpg 5 66 66

Nikdyuš / Ničnever série

< 3. díl

Třetí magické dobrodružství ze světa Nikdyuš. Morrigan a její přátelé přežili první rok jako hrdí studenti elitní Divinské společnosti, pomohli zničit Přízračný trh a prokázali věrnost jednotce 919. Nyní Morrigan čeká nová výzva: ovládnout tajemná Podlá umění a zkrotit moc, jež ji může pohltit. Jenže Nikdyuš zachvátila děsivá nemoc, která mění nakažené divočichy v kruté nečichy. Jak obětí Prázdnice přibývá, šíří se panika. Morrigan dojde, že musí najít lék, i když to ji – a všechny v Nikdyuši – vystaví většímu nebezpečí, než si kdy dokázala představit.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (ČR)

Hollowpox: The Hunt for Morrigan Crow, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prázdnice: Hon na Morrigan Crowovou. Přihlašte se a napište ho.

Kikulka97
06.09.2024 4 z 5

Tento svět mě baví a líbí se mi, že neleze předvídat, co bude obsahovat další díl série. Trojka bych řekla, že byla určitě lepší než díl předchozí, překlad super, ale překlepů v textu nemálo.

Sabushenkaxx
31.08.2024 4 z 5

Autorka velmi úspěšně rozvíjí narážky z první a druhé knihy, užila jsem si jak některé maličkosti dostaly velký význam. Na rozdíl od druhého dílu už neuvádí tolik vzpomínkových frází, které mi zpomalovaly děj. To mi udělalo radost. Nepochybuji o tom, že se v budoucnu dočkáme pokračování, protože tento svět fantazie a ústřední postavy ještě nevyčerpaly svůj potenciál.
Malá výhrada k nakladatelství- velké množství překlepů.

Shaxx
01.07.2024 4 z 5

I třetí díl se úspěšně drží nad nahozenou vysokou laťkou. Trojka je hodnocená nejlépe, mně však tenhle díl přišel lehce slabší, než předchozí dva, ale pořád velmi dobrý. Při zápletce mi pořád vyskakovala kladná asociace na animák Zootropolis, což potěšilo. Čtenáři se konečně dozví trochu více o Podlých uměních, na skok se tu zastaví i ústřední záporák a přinese s sebou víc otázek než odpovědí a celkově mi to přijde trochu jako vycpávkový díl.
Kdo ví, kolik bude nakonec dílů, ale čtyřka očividně není poslední. Zlaté trilogie :D

Do ráje, Království obávaných a další knižní novinky (35. týden)

27.08.2023

Knižní novinky (47. týden)

21.11.2021

Kniha Prázdnice: Hon na Morrigan Crowovou v seznamech