Pohled šelmy přehled

Pohled šelmy https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/471001/bmid_pohled-selmy-Wec-471001.png 4 271 271

Michal Dabert série

1. díl >

Do Čech se po dvaceti letech vrací záhadný Michal Dabert. Jeho oficiálním posláním je zřízení pobočky nadnárodní bezpečnostní agentury v Praze. Ale je to hlavní a jediný důvod jeho pobytu v Praze? Po jeho příjezdu totiž začínají umírat lidé. Případ dostává na starost komisařka Tereza Pfeiferová z kriminálky, záhy je však odvolána a vše kolem Daberta přebírá vrchní komisař ÚOOZ Petr Vágner. Osudy všech tří se začínají neuvěřitelně proplétat. Při jejich společném adrenalinovém výletě na Lipno má někdo z nich zemřít. Ale kdo? Co je skutečné a co jen hra? A podaří se Pfeiferové v novém případu, který dostala, vypátrat, kam mizí nezletilé děti? Na to si bude muset čtenář počkat až do konce. Ale jak už je autorovým zvykem, nebude se čtenář při tomto čtení nudit ani chvíli.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohled šelmy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (77)

Miretti
30.04.2024 5 z 5

Poslouchala jsem jako audio, protože prostě poslouchat pana Procházku je pro mě úplná slast, ať je to co je to. ;). A především jsem chtěla autora poznat v rovině jeho kriminálek. A musím říct, že to bylo velmi příjemné překvapení. Trochu jsem bojovala se začátkem, ale pak už to byl super poslech, příběh mě bavil, Dabert je velmi zajímavá postava a kniha má i dobrý humor, což rozhodně vítám. Další důkaz toho, že naši autoři umí!

alabra
22.04.2024 4 z 5

Kniha se mi líbí, poslechnuto jako audiokniha, taková šikovná oddechovka, prorůstání zločinu do nejvyšších pater a co s tím. Jen naivita policistů v některých situacích a hazard s životem i výsledky pátrání byly místy méně uvěřitelné. Ráda si vyposlechnu některý další díl.


Johny_H.
04.03.2024 3 z 5

Tato kniha mi moc nesedla. Autora mám ve veliké oblibě a Inspektor Prevít mi sedl neskutečně dobře. Nic méně tato kniha ne. Dám šanci ještě dalšímu dílu a rozhodnu se zda budu číst dál. Normálně bych dal 2 z 5, ale autora mám rád a vždy nové sérii dávám plusové body a tak dám 3/5. Nějak mi nesedly 3 dějové linky v hlavě jsem udržel jen dvě a raději bych nějakou detektivku čistě s postavou Pfeiferové no snad bude i v dalších dílech.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (29. týden)

18.07.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pohled šelmy v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených346x
ve Čtenářské výzvě25x
v Doporučených19x
v Knihotéce130x
v Chystám se číst87x
v Chci si koupit11x
v dalších seznamech4x