Pokušení přehled

Pokušení
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528177/bmid_pokuseni-65be232f1432b.jpg 3 38 38

Pokušení série

1. díl >

Nesmělá studentka Penny Taylorová vždycky dodržuje pravidla. Alespoň tak se to jeví jejím spolužákům. Ovšem i Penny má své zapovězené tajemství – bezhlavě se zamilovala do svého učitele. A je si docela jistá, že i on do ní. Profesora Huntera zbožňují všichni. Je vysoký, tmavovlasý, pohledný a naprosto nedosažitelný. Tajemství, které se skrývá v jeho hlubokých hnědých očích, tajemství temnější, než jaké si kdy Penny dokázala představit, ji nesmírně láká. A zdá se, že ani James Hunter není z těch, kdo by dokázali odolat tak sladkému pokušení.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Temptation , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pokušení. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

alexvera
16.05.2024 1 z 5

Tohle bylo teda hodně ale hodně špatné čtení. Bez pardónů. Hodně dlouho zase nevybočím ze svých čtecích kolejí, i kdyby anotace knihy zněla víc než lákavě. Nevěděla jsem, že zápletka studentka X profesor jde takhle nevyužít..

A co že tu dostaneme? Naivní, nezkušenou studentku Penny a sexy, majetnického profesora Huntera (tyhle dvě slova byly v knize snad padesátkrát), který vyučuje marketingovou komunikaci. Klišé máme hned na začátku kdy do sebe tihle dva vrazí v kavárně a světe div se, ona má jeho kafe na oblečení tak jí půjčí svůj svetr..

Zapomeňte že by se ti dva krotili třeba na přednášce, kde je plno studentů. Nee, vyměňují si tak průhledné věty, že i hluchému by bylo jasné co se děje. Nehledě na časté návštěvy Penny v kabinetu profesora -jó i tady bylo pár sex scén. To, že by v knize existovaly nějaké zábrany ze strany profesora to ne. Naopak.
Penny mě celou dobu vytáčela ještě víc než on. To její nerozhodné a dětinské chování bylo místy nesnesitelné. Ve chvilku kdy našla prstýnek s iniciály jsem se vážně bavila. Co čekala? Že tenhle starší chlap celý život čekal jen na ni?
Pochopitelně se potom zachovala velmi dospěle a chvilku ho zvládla i ignorovat. Do toho si začala se svým spolužákem kterému tím jen ublížila. Sympatie nehledejte, ten se ji pro změnu pokusil znásilnit když byl opilý. Ale omluvil se, tak mu odpustila. Bleh..

Byla jsem vážně ráda že se mi kniha podařila dočíst. Na další díly se opravdu nechystám.

Knihomolka_176
14.05.2024 2 z 5

Nooo, tak tohle bylo zvláštní :D
Penny jednoho dne potká přitažlivého muže, o kterém až druhý den zjistí, že je to její profesor. To už si ale stihne domluvit rande s novým spolužákem Tylerem. Ten se k ní zachová odporně, ale později se z něj vyklube opravdu skvělý kluk a právě za něj dávám ne tak špatné hodnocení. Líbil se mi jeho humor a i to, jaký vztah měl k Penny, která se chovala jako trapná a hloupá puberťačka.
Profesor Hunter by mohl mít potenciál, kdyby se nechoval tak, jak se choval. Pardón, ale jeho chování k Penny před studenty?? To jako fakt?
Dialogy byly plytké, oba se chovali jako děti a prostě to bylo špatně.
Abych ale nebyla jen zlá, musím uznat, že díky krátkým kapitolám děj rychle ubíhal, sexuální scény, kterých bylo opravdu mraky, nebyly popsané tak strašlivě, jak to často u tohoho žánru bývá, a opravdu se mi líbil Tyler.
Do druhého dílu se asi pustím, ale spíš proto, abych zjistila, jestli to autorka umí i líp.


monika0181
22.04.2024 4 z 5

Toxický vztah dospělého chlapa a nevyzrálé studentky.
Plný myšlenek, sebezpytace ze strany Penny.
Část knihy mě vtáhla a hnala dál. Bohužel ne celá.
Uvidíme, co další díl.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Tiché hlasy, Královský život a další knižní novinky (10. týden)

03.03.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pokušení v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených46x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených3x
v Knihotéce101x
v Chystám se číst80x
v Chci si koupit20x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

sex

Autorovy další knížky

Ivy Smoak
americká
2024  59%Pokušení
2024  100%Závislost
2024  %Tajemný pan Remington