Isla a šťastné konce přehled

Isla a šťastné konce
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/252581/bmid_polibek-pro-annu-isla-a-stastne-kon-9wz-252581.jpg 4 212 212

Polibek pro Annu série

< 3. díl

Může vydržet láska z města, které nikdy nespí? Isla je beznadějná romantička. Během prvního roku studia na americké škole v Paříži se zakoukala do introvertního kreslíře Joshe. Poté, co se v létě potkají na Manhattanu, to vypadá, že románek by mohl být skutečnější, než si Isla kdy vysnila. Ale když se vrátí do školy ve Francii, Josh a Isla mají najednou spoustu problémů, se kterými se musí poprat každý mladý pár. Na pořadu dne jsou rodinná dramata, nejistota, co bude po maturitě dál, a velmi reálná skutečnost, že je volba vysoké školy rozdělí. Třetí kniha z volné série od autorky Polibku pro Annu, kde vystupují všechny oblíbené postavy z předešlých knih. Báječný a sexy příběh o skutečné lásce na pozadí nejkrásnějších měst světa – New Yorku, Paříže a Barcelony.... celý text

Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Isla and the Happily Ever After , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Isla a šťastné konce. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (43)

Sariklen
29.02.2024 5 z 5

Odrovnala mě. Tahle kniha měla asi všechno, co očekávám od tohoto žánru. Romantiku, mnoho emocí, nejistotu, zvraty, rodinné nesnáze, konflikty mezi přáteli, hledání se... I ostatní knížky autorky měly vesměs všechno, ale tady mi to přišlo intenzivnější. Setkání s postavami z obou předchozích knížek bylo doopravdy třešničkou na dortu. Odnáším si z knížky mimo jiné i inspirativní momenty. Joshovo odhodlání a tvrdou práci, kdy se zavíral na celé dny a noci do pokoje, aby dokončil svůj projekt. A větu, že i nepopsané plátno má svou hodnotu, minimálně pro umělce :) Dá se to interpretovat tolika způsoby.

Kory98
25.06.2023 3 z 5

I když už nejsem cílová skupina, ráda si občas přečtu dívčí romány nebo young adult. Pak se asi dívám a hodnotím z pozice svého věku. Teď mám ráda takové ty umírněnější charaktery, milé a cílevědomé dívky, než rebelky. Do toho by se mohla hlavní hrdinka zařadit. A že neví, co chce? To ví málokdo v jejím věku. Zkrátka nebyl to špatný příběh, takový pravý pro letní dny.


Malíček
23.04.2021 3 z 5

Závěrečný díl série Polibek pro Annu. No nevím, za mě je to kniha, která neurazí, nenadchne. Kdybych Islu a šťastné konce nečetla, o nic bych nepřišla. Zároveň se kniha čte ale vcelku dobře, není ani tolik předvídatelná a určitě se u ní člověk vyloženě nenudí.
Dobrý průměr, ale zkrátka nic, co bych potřebovala číst vícekrát nebo chtěla mít doma. Protože ani z obálky nejsem vyloženě nadšená.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Isla a šťastné konce v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených287x
ve Čtenářské výzvě18x
v Doporučených29x
v Knihotéce157x
v Chystám se číst145x
v Chci si koupit38x
v dalších seznamech7x

Autorovy další knížky

Stephanie Perkins
americká, 1981
2012  88%Polibek pro Annu
2015  75%Dárek z pravé lásky: 12 zimních políbení
2013  79%Lola a kluk od vedle
2017  65%Letní dny a noci: 12 prázdninových políbení
2015  83%Isla a šťastné konce