Lola a kluk od vedle přehled

Lola a kluk od vedle
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/159452/lola-a-kluk-od-vedle-159452.jpg 4 427 427

Polibek pro Annu série

< 2. díl >

Začínající návrhářka Lola Nolanová nevěří na módu… věří v kostýmy. Čím výraznější outfit, čím třpytivější, čím zábavnější, čím divočejší – tím líp. Ale Lola je přes neskutečné modely také hodnou dcerou a kamarádkou s velkými plány do budoucna. Všechno je perfektní (včetně jejího sexy přítele rockera), dokud se do sousedství nevrátí obávaná dvojčata Bellova. Calliope a Cricket. Hlavně Cricket, nadaný vynálezce, který zrovna vystoupil ze stínu vlastní slavné sestry. Cricket, který by se moc rád vrátil do Lolina života. Lola teď dumá, jak se poprat s city ke klukovi od vedle… a vypadá to na dlouho!... celý text

Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Lola and the Boy Next Door , 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lola a kluk od vedle. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (78)

Sariklen
29.02.2024 4 z 5

Oceňuji barvitě popsané charaktery Loliných rodičů a mnoho situací, kde se ukazuje, jak jsou rozdílní. Líbí se mi progresy vztahů mezi Lolou, její matkou a také sousedkou z dětství. Cricketa jsem si tím, jak je nevšední a mnozí by řekli, že divní, hned oblíbila. Stejně tak Lolu s jejími bláznivými převleky. Velkou radost mi udělalo i pravidelné setkávání s postavami z předchozí knížky :) Byť je to, jako je pozorovat za sklem, a trošku trvalo, než si člověk zvykl, že se u toho nedozví jejich myšlenky, významy za slovy, následující rozhovory... Jednu hvězdičku ubírám, protože přestože byla kniha krásná, přišlo mi, že nešla až tak do hloubky, jak jít mohla.

Kory98
11.07.2023 3 z 5

Pro mě asi nejslabší z celé trilogie, ale chtěla jsem sérii dočíst. Možná mi chyběla Paříž a Francie, která byla nedílnou součástí obou ostatních dílů. Lola byla trochu bláznivá a ztrácela se ve svém životě i pocitech jako ostatní náctiletí, ale myslím si, že v závěru už měla jasno. Jinak určitě super čtení pro náctileté.


luckykniznisvet
12.04.2023 5 z 5

Krásná knížka, stránky mi utíkaly pod rukama.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Lola a kluk od vedle v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených601x
ve Čtenářské výzvě20x
v Doporučených33x
v Knihotéce211x
v Chystám se číst164x
v Chci si koupit39x
v dalších seznamech8x