Poslední tah přehled

Poslední tah https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/521112/bmid_posledni-tah-nO7-521112.jpg 4 177 177

Profilerky z FBI série

1. díl >

V detektivním románu slavné autorky Mary Burtonové musí agentka FBI dopadnout vraha, který napodobuje zločiny, na jejichž vyšetřování se v minulosti podílela. Tentokrát se ale má poslední obětí stát ona sama. Pátrání po odporných zločincích agentce FBI Kate Haydenové pomáhá překonávat vlastní noční můry. Nový případ ji přivádí zpátky do San Antonia, kde se před lety sama stala obětí násilí. Brutální vražda připomíná zločiny sériového vraha s přezdívkou Samaritán. Jenomže Kate už Samaritána zatkla. Buď se tedy dopustila osudového omylu, nebo jeho práci někdo napodobuje. Za přispění detektiva Thea Mazura z oddělení vražd si Kate brzy uvědomí, že tento případ je ještě zamotanější, než zpočátku vypadal. Netrvá dlouho a ve městě se objeví další mrtvá žena. I ona zemřela způsobem, který se shoduje s jiným uzavřeným případem. Doktorka Haydenová a detektiv Mazur se pouštějí do boje se lstivým nepřítelem, který Kate dokonale zná. Čím blíže se k němu dostávají, tím více si uvědomují, že v této děsivé hře platí jediné pravidlo: nevěř všemu, co vidíš…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , Vendeta
Originální název:

Last Move , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední tah. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (50)

klokan.1905
21.05.2024 5 z 5

Poslední tah...
Po knize jsem sáhl v mém oblíbeném knihkupectví Knihy Dobrovský, a to v době, kdy měli akci na thrillery... Takže koupeno za těžko uvěřitelných 79 kaček a řeknu Vám, že jsem si za ně čtenářsky neskutečně pošmáknul... ;-)
Kniha je zařazena do série Profilérky z FBI... Nahlédl jsem do upoutávek ostatních dílů a knihy můžete zřejmě číst v jakémkoliv pořadí, vystupují v nich zcela jiné osoby... No, jenže já jsem pacient a čtu chronologicky... Takže jsem začal Posledním tahem, ale už na mě z knihovny vykukuje Poslední slovo... Neboj, i na tebe se dostane... ;-) Jenom potřebuji čas... Čas skloubit čas, dohnat vše vzdálené... ;-)
K samotné knize...
Agentka FBI Kate Haydenová se dostává do San Antonia, kde došlo k vraždě, která připomíná zločiny sérového vraha s přezdívkou Samaritán... Problém je však v tom, že Kate už Samaritána dostala za mříže...
Máte se nač těšit, kniha je velmi čtivá...

Kekik
19.05.2024 5 z 5

Výborná kniha. Sice rozuzlení je takové zvláštní. Nevím, jak to popsat, abych nemusela spoilerovat. Přijde mi to až moc zamotané. Ovšem kniha rozhodně stojí za přečtení. Těším se na další autorčinu knihu.


TaLu
13.05.2024 5 z 5

Sympatičtí hlavní hrdinové. Policista, oddaný dceři natolik, že se po rozvodu přestěhuje do Texasu, aby mohl dceru často vídat. Na stanici nemá dobrou pozici a navíc případ vraždy až příliš připomíná rukopis sériového vraha, který je ve vězení. Jde o napodobitele, nebo je všechno ještě úplně jinak? Do případu by měla vnést jasno Kate z FBI, která je odbornicí na sériové vrahy. Místo světla přichází další temnota, další oběti a ještě minulost Kate hrozí, že smete ji i její blízké.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (39. týden)

26.09.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Poslední tah v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených212x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených12x
v Knihotéce223x
v Chystám se číst150x
v Chci si koupit25x
v dalších seznamech2x

Štítky knihy

napětí FBI romantika

Autorovy další knížky

Mary Burton
americká, 1961
2021  88%Poslední tah
2005  73%Polibek hrdiny
2023  80%Poslední slovo
2024  91%Zmiz