Poutnice – Tři cesty do Santiaga přehled

Poutnice – Tři cesty do Santiaga
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/395070/bmid_poutnice-tri-cesty-do-santiaga-Gnw-395070.jpg 4 56 56

Osobité literární pojetí pouti do Santiaga de Compostela, která je dnes celosvětovým fenoménem. Známá česká spisovatelka urazila pěšky více než 2000 km na celkem třech poutních trasách do Santiaga a zápisky z cestovních deníků zpracovala do vyprávění plného citu i humoru. Knihu provázejí autorčiny fotografie a kreslené mapy.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poutnice – Tři cesty do Santiaga. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (19)

Luvy
24.03.2024 5 z 5

Kniha mě bavila, popisy toho, kolik úsilí to stojí byly reálné a dokázala jsem je pochopit. Nejvíce se mi na celé knize líbily snové fotografie, které mají skvělou atmosféru, ostatně jako celá tato kniha. Děkuji.

Čand@
06.02.2023 3 z 5

Ak sa táto knižka pre niekoho stala inšpiráciou vydať sa na púť, u mňa mala bohužiaľ opačný efekt. Nie však autorkinou vinou. Napísala to veľmi dobre. Natoľko dobre, že mi celkom zhatila moju túžbu sa raz na túto cestu vybrať tiež. Toto totiž nie je výlet na Sněžku či do Jánošíkových dier. Toto je fakt veľká výzva pre telo i ducha. A priznávam si, nedala by som to. Som už príliš zhýčkaná pohodlným životom. O to väčší môj obdiv patrí tým, čo to zvládli, dokonca i opakovane.


Akťavs
27.06.2022 5 z 5

Moc pěkné čtení, poučné, zábavné i k zamyšlení, plně souhlasím s hodnocením předchozí čtenářky Marcela 52, dávám 5 hvězd a přečtu si i něco dalšího z autorčiny tvorby

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Poutnice – Tři cesty do Santiaga v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených72x
ve Čtenářské výzvě20x
v Doporučených6x
v Knihotéce25x
v Chystám se číst55x
v Chci si koupit21x
v dalších seznamech1x