Probuzené city přehled
Katy Evans
Bratři Walkerovi série
1. díl >
Nový šéf v práci, to nikdy nevěstí nic dobrého. A navíc když je to takový floutek, který se dosud jen bavil, a ještě snad ani den nepracoval. Vedoucí grafického oddělení Alex měla vůči Kitu Walkerovi spoustu oprávněných výhrad. Obávala se, že spolupráce s ním přinese jen problémy. Ale nejvíc ze všeho se bála, že Kit v ní probudí city, které ještě nikdy nezažila…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2020 , HarlequinOriginální název:
Boss, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Probuzené city. Přihlašte se a napište ho.
Aaaa takový novely mám ráda. Jsou lákavý, trochu žhavý a hlavní na tom je to, že když vám konečně usne dítě (které celý den řadí), je hrozně krásný se takhle odreagovat od reality.
Delší dobu se chystám na autorčinu sérii "V ringu", ale začala jsem z nedostatku času tímto. Jednoduše čtivé a v rámci edice Harlequin lepší průměr. Postavy nijak výrazné, ale co může Alex, Kit, Alistair nebo Ben na těch pár stánkách předvádět. Jen nechápu překlad orig. názvu "Boss" jako "Probuzené city", ale šéfů je asi již přehršel. :)
Kniha Probuzené city v seznamech
Knížka se četla dobře, ale hodnotím to dějově spíš průměrně. Děj mi nevadil že nebyl moc propracovaný, ale ten konec si zasloužil, aby nebyl tak uspěchaný.
Spíše mám výhrady k českému překladu a korektuře. Našla jsem tam několik překlepů. Ale nejvíc mě pobavil překlad hned v první kapitole, když se Alex dívala na seriál "Greyova Anatomie".