Probuzení přehled

Probuzení https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/471518/bmid_probuzeni-AZu-471518.jpg 4 113 113

Proti přírodě série

1. díl >

Ve světě obývaném antropomorfními zvířaty zákon povoluje jenom spojení mezi jedinci téže rasy. Ti, kteří zákon poruší, jsou potrestáni a uvězněni. Jsou obviněni z toho, že jednají… PROTI PŘÍRODĚ. Leslie je obyčejná prasečí slečna, která miluje suši a hudbu a živí se prací, již nesnáší. Táhne jí na pětadvacet a bydlí se svou nejlepší kamarádkou Trish. Sní o jiném živote. Sny ale mohou být nebezpečné, neboť se v nich vyskytuje svůdný vlk. Leslie se díky svému snu začíná zaplétat do tajemného spiknutí. Tady už nepůjde jen o lásku. Půjde o život.... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Awakening , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Probuzení. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (25)

iLuciferie
13.10.2023 3 z 5

Zde jsem opět díky ČV vystoupila ze své “komfortní čtenářské zóny“ a nemůžu říct, že bych litovala, nicméně ani, že bych se z knížky nějak zvlášť posadila na zadek. Ilustrace super, příběh celkem zajímavý, konec první části však nečekaně brzký.. Po dalším díle se samozřejmě také poohlédnu, protože mě zajímá o co tedy vlastně jde, ale na druhou stranu nic extra objevného (i s přihlédnutím zde na hodnocení) neočekávám.

PanKrabák
04.09.2022 5 z 5

Tak tímhle komiksem jsem objevil styl který mi opravdu vyhovuje. Skvělá kresba, sympatické postavy a žádná zbytečná cenzura nebo snaha cokoliv zakrýt (tak akorát aby člověk neměl špatný pocit číst to i na veřejnosti). Víc takových.


woita
13.06.2022 5 z 5

Tento komiks mne vábil svým nestoudným zasazením a kresbou pěkně dlouho než jsem si jej pořídil. Kniha je to opravdu nádherná a dobře se čte i sleduje. Vše má odpich a nenechává oko zahálet. Nadmíru překvapí nakolik je Leslie vykreslena v Evině rouše jako krásné plnoštíhlé stvoření a přesto se neuchyluje ke žádným nechutnostem či otevřené pornografii. Malba nabízí přesně tu správnou dávku erotického nádechu aniž by upozaďovala příběh.
Ten je zasazen do dosti bigotní společnosti vzdáleně ne nepřipomínající provolávání čistotu rasy v nacistickém Německu, kde stát řídí společenské normy a rozhoduje o těch nejintimnějších částech soukromého života. A do toho je zanořena mladá prasnice Leslie, která ztratila téměř všechno na čem ji záleželo, protlouká se životem a přesto si zachovává alespoň entuziasmus. V tom ji pronásledují opakující se sexuální sny, tajemná skupina a osamocený temný jedinec. Kdo má rád dospělý příběh, dobrodružství a přesto se cítí být dítětem v těle dospěláka, najde v tomto komiksu vše potřebné.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Probuzení v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených139x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených10x
v Knihotéce69x
v Chystám se číst26x
v Chci si koupit17x
v dalších seznamech6x

Štítky knihy

tajemství komiksy

Autorovy další knížky

Mirka Andolfo
italská, 1989
2021  86%Probuzení
2021  81%Štvanice
2022  74%Znovuzrození
2021  74%Harley vs. Apokolips