Pyžamo po mrtvém přehled

Pyžamo po mrtvém
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/34403/pyzamo-po-mrtvem-34403.jpg 4 85 85

Román o manželských problémech. Hrdinkou příběhu je Jana Keplerová, které zemřel manžel, jehož milovala. Když probírá po pohřbu pozůstalost, zjistí, že ji podváděl s mladou půvabnou dívkou...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pyžamo po mrtvém. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (20)

Leanne
14.05.2024 4 z 5

(SPOILER) Příběh je zajímavý, ale nějak se nemůžu srovnat s chováním Jany, které je asi poplatné době napsání knížky. Kdybych nevěděla, že jí má být jen 46 let, klidně bych věřila, že je jí o dvacet víc. Takové upjaté chování, i se svými dětmi mluvila tak neosobně, strojeně. Navíc její snaha zachránit manželovu pověst za každou cenu, i za cenu rozložení rodiny. Nebylo to veselé čtení, nicméně jako celek se to četlo poměrně dobře.

Radka1911
16.12.2023 4 z 5

Žádná kniha Stanislava Rudolfa mne nikdy nezklamala, ovšem u Pyžama po mrtvém to zachránila až poslední kapitola. Hlavní hrdinka zasažená nečekaným úmrtím manžela a zároveň zjištěním jeho nevěry je mladší než já, nicméně mi připadá velice staromódní a v chování ke svým dospělým dětem na mne se svojí snahou jak o organizování jejich života, tak i o vytváření jakéhosi neposkvrněného "kultu otce" působí velice nesympaticky. A toto je vše co mi v knize vadilo, jinak se mi dobře četla, je to kniha ze života se zajímavým tématem.


fruitbueno
01.12.2023 4 z 5

Řečeno dnešním slovníkem, Jana byla hustá. Žena činu, která na mě působila mnohem starším dojmem.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pyžamo po mrtvém v seznamech

v Přečtených151x
ve Čtenářské výzvě30x
v Doporučených2x
v Knihotéce47x
v Chystám se číst20x
v Chci si koupit4x