Ranhojičova mise přehled

Ranhojičova mise https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/13569/ranhojicova-mise-13569.jpg 4 103 103

Ranhojičova pouť série

< 3. díl >

Mladý Vito, jehož příslušnost k rodu Collincourtů je stále nejasná, se poté, co na morovou nákazu zemřela jeho milovaná žena, vydává na cestu do italské Padovy. Je rozhodnut najít lék na zákeřnou chorobu a doplnit své znalosti u věhlasného lékaře. Na cestě lodí udělá zastávku v marockém Tangeru a netuší, jaký dramatický obrat mu tento pobyt přinese. Stane se obětí žárlivé Peršanky a se svými dvěma pomocníky se dostává do otroctví. Po mnoha dobrodružstvích se mu podaří uprchnout a dosáhnout cíle své cesty. Vrací se domů ke svému učiteli páteru Thomasovi a zdá se, že konečně nachází nejen klid, ale i velkou lásku v páterově pomocnici Nině.... celý text

Literatura světová Romány Historické romány
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Die Mission des Wanderchirurgen , 2004


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ranhojičova mise. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (22)

Alma-Nacida
04.07.2022 2 z 5

Mno, kvalita setrvale klesá a koukám, že jsem myslela, že tenhle díl je poslední, a ono ne. No pro mě poslední bude. Není to vysloveně špatné, ale už mě to zkrátka nebaví. Je to taková ta kniha na jedno přečtení a poslání dál

Babo
01.09.2019 3 z 5

Přidávám se k čtenářům,které 3.díl zklamal. První necelá polovina se mi stále líbila,ale když potom na mnoha stránkách stále rekapitulovali , co způsobuje mor a představila jsem si,že mám před sebou 300 stránek,tak jsem to vzdala.
4. díl už číst nebudu . Stejně tak se přidávám k těm,kterým lezl na nervy trpaslík Enano se svojí rádoby veselostí. 1. části mi připadal skutečnější.
Ale to je jenom můj názor.


surikata246
27.10.2018 5 z 5

Strhující příběhy plné zvratů a napínavé až do poslední stránky a dalšího dílu.Nemohla jsem přestat i v pokročilých nočních hodinách a bylo mi líto,že už to končí.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ranhojičova mise v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených160x
v Doporučených14x
v Knihotéce135x
v Chystám se číst41x
v Chci si koupit11x