Rytmus, já & Malychin přehled

Rytmus, já & Malychin https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/436341/bmid_rytmus-ja-a-malychin-0xu-436341.jpg 4 1082 1082

Šestadvacetiletá Gaby Barreto má mnoho tváří. Je čestná, sarkastická, kamarádská i protivná – záleží na tom, koho se zeptáte. Rozhodně ale není hloupá. Když jí brácha nabídne, aby jela s jeho kapelou na turné a prodávala jim merch, moc dlouho se nerozhoduje. Je zrovna bez práce, má za sebou dost nechutný rozchod, takže by byla hloupá, kdyby tuhle šanci zazdila. A to ona přece není! Dvě kapely, tři kontinenty, jedna koncertní šňůra. Devadesát dní ve společnosti tří milovaných magorů a osmi úplně cizích lidí. To přece dá! Kdyby jen Saša Malychin, zpěvák z té druhé kapely, neměl tak skvělé tetování… výjimečnou osobnost… nádherné tělo… a nebyl tak neskutečně vtipný…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Rhythm, Chord & Malykhin , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rytmus, já & Malychin. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (267)

Leído
15.04.2024 4 z 5

Autorku mám ráda. Má originální, čtivý rukopis, ale při této pro mě čtvrté její knížce už musím přiznat, že je to všechno až moc podobné. Scénář, charaktery postav, humor. Jen prostředí a jména se mění.

Spoiler: Gaby na mě působila rozporuplně. Na jednu stranu to byla správňačka, holka do nepohody, skvělá kamarádka, která nebyla z cukru. Tohle všechno bylo sympatické. Na druhou stranu se ale chovala jak hysterická puberťačka. Kvůli nízkému sebevědomí si nebyla schopná připustit Sašovu náklonnost, urážela se, uzavírala do sebe, žárlila, trucovala a na jeho dotazy "co ti je?" odpovídala typické dívčí "nic, jsem v pohodě", i když bylo zřejmé, že není. Byla průhledná jak sklo. Myslím, že každá holka dokáže poznat, jestli má kluk zájem nebo ne bez toho, aby se ztrapnila. Vypouštět nenápadné háčky a čekat na reakce. A ona měla těch příležitostí si ho proklepnout stovky.

Ale asi nejvíc mi na knížce vadilo, jak autorka udělala z jejího bývalého záporáka jen proto, že se s ní rozešel. Všichni ho za to nenáviděli, opovrhovali jím, mstili se mu, povinně se s ním přestali kamarádit. Jak si dovoluje přijet na koncert, kde je Gaby? Vrchol jeho hříchu spočíval v tom, že následující holku poznal už v době, kdy chodil s Gaby. Tohle všechno mi přijde naprosto normální. Mladí lidé se rozcházejí, poznávají nové lidi a opouštějí se, tohle je všechno přirozený proces. Někdy trvá, než potkáme toho pravého/tu pravou. Je normální, že ten opuštěný někdy cítí zlost, ale něco takového jako automatický vzorec: opouštějící = parchant, opuštěný = chudák, podle mě neexistuje a ani se to tak nedá brát.

I přesto všechno se mi kniha moc líbila a její čtení jsem si užila. Miluju pevné vztahy, které z knížek Mariany Zapaty vzejdou.

Ála1968
03.03.2024 4 z 5

Mě se to líbilo,jen se mi někdy zdálo, že některé výrazy byly už přes čáru, hlavně od holky i když vyrůstala s kluky.


Iva B.
08.02.2024 4 z 5

Líbilo!! Moje první setkání s autorkou. Na mě trošku moc pomalé, ale jinak jsem byla spokojená. Příběh, postavy, prostředí..

všechny komentáře

Související novinky (3)

10 nejprodávanějších eknih (květen)

11.06.2020


10 právě čtených knih podle uživatelů (květen)

15.05.2020


Knižní novinky (18. týden)

26.04.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Rytmus, já & Malychin v seznamech

v Právě čtených14x
v Přečtených1 378x
ve Čtenářské výzvě124x
v Doporučených94x
v Knihotéce483x
v Chystám se číst325x
v Chci si koupit82x
v dalších seznamech11x

Štítky knihy

humor hudba pro dívky romantika pro dospívající mládež (young adult)

Autorovy další knížky

Mariana Zapata
americká, 1986
2019  85%Kulti
2021  88%S láskou, Lukov
2020  82%Rytmus, já & Malychin
2022  88%Srdcem proti zdi
2023  76%Drahý Aarone