Rytmus roku s Hankou Zemanovou přehled

Rytmus roku s Hankou Zemanovou https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483591/bmid_rytmus-roku-s-hankou-zemanovou-4m6-483591.png 5 58 58

Výpravná kniha, rozdělená podle jednotlivých měsíců v roce, zachycuje, jak prožívá koloběh roku Hanka Zemanová se svou rodinou. Vznikala navíc ve spolupráci se třemi zkušenými lékařkami zaměřenými na středoevropské léčivé jídlo i byliny, tradiční čínskou medicínu, ajurvédu a antroposofii. Celou knihou prolíná slovo RYTMUS. Dozvíte se, proč nás léčí, jak nám dodává energii a vnitřní klid a proč je život mimo přirozený rytmus zdrojem nepohody a neuspořádanosti. Kniha je určena pro všechny, kteří se touží s rytmy přírody více intuitivně propojit a kteří chtějí pro podporu své rovnováhy používat ty nejdostupnější dary z nejbližší přírody. Je jak pro lidi z venkova, tak pro ty, kdo žijí ve městě – zkrátka pro všechny, kdo mají o víkendech raději výlety do přírody než do obchodních center. A kteří mají chuť každý měsíc udělat něco přirozeného pro udržení svého zdraví a pohody.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rytmus roku s Hankou Zemanovou. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

Sandalkar
31.01.2024 5 z 5

Urcite neni pro kazdeho. Ze sbirky knih zabyvajicich se kolobehem roku (Tradinar, Ritualy stastne rodiny, Kolobeh roku ze Svatojanu...) mi osobne sedi nejvice.
Kvalitni zpracovani, fotky, muselo dat spoustu prace dat vse do kupy. Je videt, ze byl na tvorbu cas. Ovsem souhlasim s Robodruh, ze nekdy toho opakovani bylo moc i pro matku moudrosti.

Robodruh
18.08.2023 4 z 5

Tuhle knihu mám pořád poruce a čtu ji po celý rok (letos znovu a věřím, že ji takhle budu pročítat každý další rok). Pokaždé si z ní odnesu nějaký nový nápad. Skvělá inspirace jak žít více v souladu s přirozeným ročním cyklem, přírodou i sám se sbou a svojí rodinou.
Jedinou malou výtku mám k obsahové korektuře - některé věci se zbytečně opakují, aniž by na sebe nějak odkazovaly.


Martina1725
19.05.2023 5 z 5

Kniha, kterou by si měl přečíst každý. Muselo dát obrovské úsilí ji dát dohromady a je krásně členěná a zpracována. Je v ní spousta inspirace, jen mi přijde, že je z velké části autorčiným rodinným albem. Čekala jsem víc receptů, ale přes to je to poklad.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Rytmus roku s Hankou Zemanovou v seznamech

v Právě čtených20x
v Přečtených56x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených9x
v Knihotéce34x
v Chystám se číst38x
v Chci si koupit35x
v dalších seznamech1x