Pojízdný krámek snů přehled

Pojízdný krámek snů https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/366923/bmid_pojizdny-kramek-snu-LKu-366923.jpg 4 659 659

Skotské knihkupectví série

1. díl >

Nina ze všeho nejvíc na světě miluje knihy a umí pro každého najít tu nejvhodnější. Jenže knihovna, kde pracuje, je zrušena a introvertní děvče se najednou ocitá tváří v tvář realitě. Jak to udělat, aby mohla dělat práci svých snů a našla při tom i sama sebe? Nina ze zaniklé knihovny zachrání spousty krásných knížek a rozhodne se, že si koupí starou dodávku a začne v ní provozovat knihkupectví. Jediná k mání je ale ve Skotsku, a tak se hrdinka vydá na dlouhou a nesnadnou cestu ke splnění svého snu - a jakmile na ni vykročí, začnou se dít věci...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Argo
Originální název:

Little shop of happy ever after , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pojízdný krámek snů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (193)

janina66
04.04.2024 4 z 5

Skvěla pohodová oddychovka, u které jen čtete, nebo jako já, posloucháte a nebojíte se jak to skončí, protože hned na začátku je to jasné. Prostě relax.

Kokoska92
06.03.2024 4 z 5

Nevíš, co můžeš dělat, dokud to nezkusíš.

Pohodová oddechovka plná knížek, romantiky, hledání smyslu života a sebe sama a úžasných popisů malebné skotské krajiny. Pohlazení po duši pro každého knihomola! Něco takového jsem zrovna potřebovala.


TessieB
26.01.2024 2 z 5

(SPOILER) Na začátku jsem si říkala, že to bude určitě super, i když nejsem zrovna člověk, který čte romantické příběhy. Knihomolka, ve stejném věku jako jsem já, se odstěhuje do Skotska, no co víc si přát. První cca třetina knihy byla docela fajn, ale pak už jsem při čtení občas i kroutila očima. Nina se chovala spíš jako osmnáctiletá naivka, která zrovna vylétla z tepla rodičovského hnízda a PŘEKVAPIVĚ jí všechno, až na lásku ofc, vycházelo. Čekala jsem, že se zvládnu do postavy vcítit, s ohledem na jisté podobnosti, ale spíš jsem měla většinu času chuť jí proplesknout, aby se probrala a začala se chovat jako normální ženská a ne jako puberťačka, které se zapalují lýtka. Milostné linky nebyly uvěřitelné, lince č. 1 se nechávalo zbytečně moc prostoru a linka č. 2 se velmi nemotorně snažila hrát na velkou lásku "a žili šťastně až do smrti", což s ohledem na to, že postavy spolu zhruba 80 % knihy skoro ani nepromluvili, bylo hodně málo uvěřitelné. Závěrečná hysterická scéna s p. Lennoxovou byla hodně zbytečná. Kdyby knížka měla víc stránek, asi ji ani nedočtu. Jedna hvězdička za Skotsko, druhá za příběh s pojízdným knihkupectvím. Jinak za mě tedy ne-e.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pojízdný krámek snů v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených876x
ve Čtenářské výzvě310x
v Doporučených38x
v Knihotéce280x
v Chystám se číst409x
v Chci si koupit78x
v dalších seznamech11x