Šťastně až po smrti přehled

Šťastně až po smrti
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/526369/bmid_stastne-az-po-smrti-655473e7dac1c.png 5 53 53

Smrti se smát série

< 3. díl

Zavítejte do Ruin, domova smrťáků, a prožijte jeden rok v naší společnosti. Když jsem zemřela a stala se smrtkou, nebyla jsem z toho tak nadšená, jak si vy smrtelníci většinou myslíte, ale dala jsem si předsevzetí, že každý den najdu něco, co mi udělá radost. A obvykle mi to šlo skvěle! Jenomže, co vyplaval na povrch můj děs z vody, všechno kolem začalo šednout. Proto jsem se rozhodla svému strachu postavit čelem. Můj ne-život se však ještě víc zkomplikoval v okamžiku, kdy mě u bazénu začal pozorovat pár ocelově šedých očí... A aby toho nebylo málo, náš poklidný život v Ruinách narušila série podivných vražd Šťastně až po smrti je volné pokračování série „Smrti se smát“, takže můžete začít kterýmkoliv dílem chcete. Tentokrát vás příběhem bude provázet Tessa, Meggie a doplňovat je bude Ema.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šťastně až po smrti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

Marry123
03.06.2024 5 z 5

Jestli jsem se bála že Tessin příběh mě nebude bavit, tak jsem se víc zmýlit nemohla. :D Překvapivě její pohled a Meggie mě tentokrát víc bavil než ten Emy. Achjo, každopádně tenhle svět jsem si vážně zamilovala, až mě mrzí že už je konec. Všichni mi svým způsobem strašně přirostli k srdci a nemůžu vynechat fakt, že už od prvního dílu jsem tušila u Káleba nějakou kulišárnu. A to jak se tady vybarvil, boží! Všichni mi budou chybět a jsem strašně ráda že jsem si tyhle krásky mohla přečíst. Můžu se jen těšit kdy autorka vydá nějakou další perlu kterou si určitě zase s radostí přečtu. Amen. :)

kolacky
01.05.2024 4 z 5

No tedy, takového sexu! Takových vášní! Konečně se toho pravého dočkaly všechny holky. Jinak dobré zakončení série. Jezdci se mi moc líbili. A už se těším na Woodhill.


Etule
14.04.2024 5 z 5

(SPOILER) A první pětihvězdičková kniha letošního roku (sira Pratchetta a jeho Hlídku nepočítám, tam je to tak nějak automaticky :)) je tu!
Musím poctivě přiznat, že jsem si ze začátku nemyslela, že to bude na pět hvězd a to z jednoho prostého důvodu - nebyl tu tolik můj milovaný Lucien. Nicméně Káleb jeho absenci dost vynahrazoval. :) Jeho linka mě velmi bavila, ačkoliv jsem dokázala odhadnout, jak to s ním ve skutečnosti je. Rozhodně to ale nebylo na škodu. Moc se mi zamlouvalo, že mu zůstal stejný způsob chování (alespoň veřejně), že se najednou nějak brutálně nezměnil a nestal se z něj najednou miláček všech. Přestože se v soukromí samozřejmě měnit začal. Tessa mě bavila a její podivné zmizení, kdy se v minulém díle moc nevyskytovala, bylo konečně vysvětleno. Linka s Meggie byla nakonec taky dost zajímavá, ačkoliv jsem si zpočátku myslela, že mě nebude bavit. Ale Erik je prostě miláček. A i Meggie si v mém srdci našla své místečko a přijde mi že do příběhu hezky zapadla. Jsem moc ráda, že se tady upevnil vztah Emy s Eskarem, protože byly oním prvním párem, který se dal dohromady a dokázali spolu překonat všemožné překážky.
Objevení Jezdců na scéně mě totálně odrovnalo, miluju je (ačkoliv si nejsem jistá, co to o mě vypovídá :D).
Je mi líto, že se se smrťáky loučíme, ale jak nám Ema na konci pověděla, nejspíš to nebude poslední příběh. Alespoň v to doufám. Je ještě tolik postav, které by si zasloužili svůj příběh. Třeba takový Bastien - nenápadné pomrknutí po autorce. ;) A pokud by to náhodou nakonec přece jen byl poslední příběh, tak se jedná o velice podařené zakončení skvělé série a velice zajímavého světa. Během celé série se setkáváme s klasickými pohádkami, které jsou nám představeny v trochu jiném světle a to mě na knihách taky velice bavilo.
Těším se na autorčin další počin, který už mám předobjednaný. :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Šťastně až po smrti v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených62x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených3x
v Knihotéce76x
v Chystám se číst47x
v Chci si koupit27x
v dalších seznamech4x

Autorovy další knížky

Eleanor Corvin (p)
česká, 1992
2021  85%Jeden rok
2023  93%Dvanáct měsíců
2024  86%Woodhill
2023  95%Šťastně až po smrti