Strasti vánočních svátků přehled

Strasti vánočních svátků https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527456/bmid_strasti-vanocnich-svatku-6569cf19a2340.png 4 54 54

Strasti série

1. díl >

Chata v úžasném horském resortu. Sníh a Vánoce ve vzduchu. Úplná pohádka, co? Možná, kdybych v ní nefiguroval já. Skoro osmnáctiletý kluk, zoufale zamilovaný do muže, jenž na mě pohlíží pouze jako na syna svých přátel. Paráda, že? Přidejte si k tomu macechu, která se už dva měsíce po tátově smrti začala pelešit a pocit, jak se mi vše hroutí pod rukama. Nádherné místo se stává vězením a jediný únik poskytuje právě ten, kterého nemůžu dostat z palice. Jo jsem dost v salátu! Jak se smířit se ztrátou a zároveň se nezbláznit z neopětovaných citů? Kam až může sahat mateřská láska? Jmenuji se Max a tohle je příběh o mých strastech prožitých během pár svátečních dní... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Strasti vánočních svátků. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (24)

Arianachan
18.04.2024 4 z 5

Kdybych neměla tolik práce, knihu bych přečetla během dne, čte se totiž naprosto skvěle. Příběh je zajímavý, příjemně ubíhá a čtenář otáčí stránku za stránkou, aby zjistil, co bude dál, a pak je najednou konec. Což mi bylo až líto, že už to skončilo. Naštěstí autorka napsala pokračování, do kterého se ráda pustím.

Charaktery postav jsou velmi dobře zpracované a zajímavé, některé jsem si opravdu oblíbila. Hlavně tedy hlavního hrdinu a jeho úžasný zeleninový slovník. Za tento nápad autorce tleskám, je to originální, svěží, zábavné, za mě prostě top. Asi se taky naučím takhle krásně nadávat. :-)

Ráda bych dala 5 hvězd, protože příběh si je rozhodně zaslouží, ale bohužel musím strhnout pár bodů kvůli dost nepovedené korektuře. Kéž by šlo dát 4,5 hvězdy, ale nejde, takže 4. :-( Každopádně se ale moc těším na pokračování a knihu doporučuji všemi deseti!

Jita160
26.03.2024 5 z 5

Jsem velká fanynka gay romancí,ale to už o mě určitě vite :-*.Mám takové kamarády s kterými jsem už pár lásek a zklamání prožila. Chápu je obdivuji je a moc jim fandím.
Kdo z nás nebyl někdy platonicky zamilovaný?
Max to měl hodně těžké... ztrátu otce ,odcizení od ženy ,která ho vychovala a k tomu ještě propadl lásce k mnohem staršímu muži,který o jeho citech neměl vůbec ponětí.
Ale díky tomu všemu velmi rychle dospěl našel v sobě odvahu aby se přiznal ke své homosexualitě a dal najevo city k Bertovi.
Super počteníčko po předešlé knížce,protože tady ta mě potěšila a zahřála na srdci.


TomTomis
18.03.2024 3 z 5

Ale jo, bylo to svižné, rychlé. Příběh se mi líbil, postavy tak nějak taky. Občas mi názory některých postav lezly na nervy, ale tak to asi má i být. Děj vlastně není nikterak velebohatý a dal by se u těchto knih shrnout do pár vět, ale myslím, že to zase tak nikomu nevadí ...

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Strasti vánočních svátků v seznamech

v Přečtených51x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených4x
v Knihotéce55x
v Chystám se číst35x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech4x