Kdoule přehled

Kdoule
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/423052/mid_kdoule-87i-423052.jpg 4 82 82

Automobilová nehoda, při níž hlavní hrdinka Anna narazí do betonového odpadkového koše v majetku hlavního města Prahy, způsobí dvě věci. Uvědomí si, že žije tak pohodlně, až přestala vnímat detaily kolem sebe. A zjistí, že naprosto o nic v životě neusiluje. Před sebou vidí jenom dvě možnosti, buď to změní, nebo ne. A ona se znovu rozhodne skočit. Závěrečná část zábavné trilogie o jedné obyčejné holce, která nechtěla žít obyčejný život.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kdoule. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (25)

Marcik7
31.08.2023 4 z 5

Tak třetí díl už tak třeskutě vtipný nebyl, ale bavila jsem se. Takzvaně vystoupit ze své komfortní zóny a podniknout cestu do neznáma, nota bene když neovládám jazyk oné země, to chce odvahu. Líbily se mi vtipné vsuvky její starostlivé maminky ("s nikým cizím se nebav!").

iceVS
22.08.2023 5 z 5

Já jsem se moc bavila. Sice čtu stylem díl jedna a pak hned díl tři, takže mi chybí velká část Aniččina života, ale to s chutí doladím.
Líbilo se mi, jak Anička nerozpitvává vztah s přítelem, když na něj dojde řeč, vždy je to stylem "on řekl, on vymyslel, on udělal". Žádný zbytečný detaily, žádná zbytečná romantika.


Kristy.Seb
28.05.2023 4 z 5

Život, to jsou kapitoly. Žádnou knihu netvoří jen jedna. Život se změnil. A lidi zlenivěli. A proto rychleji uvnitř zhořknou. Abys nezhořkla, nesmíš zlenivět.

Kompromis je jedinou možností udržení vztahu.

Za mě nejlepší díl, dost jsem se nasmála.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kdoule v seznamech

v Přečtených121x
ve Čtenářské výzvě22x
v Doporučených7x
v Knihotéce20x
v Chystám se číst50x
v Chci si koupit12x