Dům na konci cesty přehled

Dům na konci cesty https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460287/bmid_dum-na-konci-cesty-rGu-460287.jpg 4 32 32

Tara série

< 8. díl >

Jak si soukromá vyšetřovatelka Tara poradí s několika vraždami a neřešitelnými záhadami? Přítelkyně z dětství ji pozvala do domu svého podivínského otce, protože se obává, že někdo z blízkých brzy zemře. Po příjezdu Tary do Havraního lesa začnou umírat lidé a podezřelí jsou téměř všichni. Kdo dokáže vymyslet tak rafinované zločiny, se kterými si neví rady dokonce ani Tara?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dům na konci cesty. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

čef
25.08.2023 4 z 5

Detektivka trochu ujetá, někdy dobře, to když autorka pitvá charaktery jednotlivých postav, a že jich tedy je, a někdy hůře, to když se pouští do trochu přesložitého hlavního příběhu. Humornou vložku obstarává především hlavní komisař, ale i v ostatním jde spíše jen o zábavu než krimi na způsob anglické klasiky, jak asi autorka původně zamýšlela.

Monika1717
26.03.2023 4 z 5

Přečteno za 2 dny v lázních, oddechovka, vyšetřovatelka byla docela sympatická. Vraha jsem neodhalila, dočetla jsem poctivě do konce. Asi do třetiny knihy jsem se nevyznala v postavách, Julián, Fabián,.... České detektivky mám ráda, byť někdy tak trošku připomínají díla jiných autorů. Určitě to nebyla poslední kniha této autorky, kterou jsem přečetla.


konicekbily
10.10.2022 3 z 5

Zápletka podle paní Agathy Christie, domnívám se, že podoba této zápletky není náhodná, ale záměrná. Provedení již takové není, autorka se zaměřuje na popisování děje - to jí jde dobře, ale již menší úsilí vyvinula na celkové objasnění. Chápu to, že Tara není slečna Marplová, ani Poirot. Ale jako odpočinkové čtení je to poměrně dobré.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (18. týden)

02.05.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dům na konci cesty v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených36x
ve Čtenářské výzvě4x
v Knihotéce52x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x