Ty, ja a naše výlety přehled

Ty, ja a naše výlety https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516605/bmid_ty-ja-a-nase-vylety-dGh-516605.jpg 4 189 189

Dvaja najlepší priatelia. Desať spoločných dovoleniek. Posledná šanca na lásku. POPPY A ALEX. Alex a Poppy. Nemajú vôbec nič spoločné. Ona je príliš živelná, on nosí slušné nohavice. Ona má túlavé topánky, on radšej zostáva doma s knihou. Ale akosi sa stalo, že od jednej spoločnej jazdy domov z vysokej školy sú z nich najlepší priatelia. Väčšinu roka žijú ďaleko od seba – ona v New Yorku, on v ich rodnom mestečku –, ale už desať rokov každé leto spolu chodili na skvelú dovolenku. Až kým sa pred dvoma rokmi všetko nepokazilo a odvtedy spolu neprehovorili. Poppy má v podstate všetko, čo kedy chcela, no zasekla sa v rutine. Keď sa jej niekto opýta, kedy bola naposledy naozaj šťastná, bez váhania vie, že to bolo na tom poslednom nešťastnom výlete s Alexom. A tak sa rozhodne svojho najlepšieho kamaráta presvedčiť, aby spolu absolvovali ešte jednu dovolenku, kde si všetko vysvetlia. Alex akoby zázrakom súhlasí a ona má teraz týždeň na to, aby všetko napravila. Kiežby sa však vedela vyhnúť jednej veľkej pravde, ktorá visela vo vzduchu už od začiatku ich priateľstva. Čo by sa asi tak mohlo pokaziť?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Aktuell
Originální název:

People We Meet on Vacation , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ty, ja a naše výlety. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (48)

mia.com
12.05.2024 3 z 5

Tak jasne, ze vime, o cem to cele bude a jak to skonci, to je proste v tomto zanru dane. Jenze jak se k tomu dopracujeme, to je ta otazka. Tady mame od zacatku problem, ke kteremu se musime postupne vzpominkami dopracovat a mezitim proliname pritomnost. Nejsem si jista, jestli me to spis neotravovalo. Co me rozhodne otravovalo a musela jsem oak uz preskakovat, byly Poppiny myslenkove pochody a furt dokola a dokola. A nejak se mi tomu nechce verit. Skakani nahoru dolu jak na horske draze nebo spis jako u blbecku na dvorecku.

Librorumistka
19.01.2024 5 z 5

Tato kniha je velmi příjemnou letní oddechovkou. Samotná zápletka sice není příliš originální, ale díky tomu, že se v knize prolíná několik let, ve kterých jezdí Poppy s Alexem na dovolenou, dostáváme se na zajímavá dovolenková místa. Zároveň jsem si tu vychutnala i dobře vystavěnou romantickou linku od přátelství k lásce. Styl psaní byl velice dobrý, kniha jako taková se četla dobře. Samotnou délku knihy bych možná zkrátila, některé pasáže jsem v knize vnímala jako nadbytečné. Celkově se mi však kniha líbila a má za mě určitě ano!


Lexie321
14.01.2024 4 z 5

Super kniha. Knihomoli sa mi páčili o niečo viac ale aj tak bola tato kniha a postavy skvelé. Vrelo doporučujem.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Lvi na výsluní a další knižní novinky (22. týden)

29.05.2022


Citáty z knihy (3)

“Je tu Poppy, která všechny tyhle věci prožívá právě teď, a je to ten nejkouzelnější večer jejího života. A pak je tu ta druhá, která po tom všem už teď smutní, která se na to všechno dívá jakoby z dálky a která ví, že už se to nikdy nevrátí, ani se to nestane znovu.”


„A víš, že jsi?“ „Bojovnice? zeptám se. „Můj domov,“ řekne a políbí mě. Tak to je, pomyslím si. Našli jsme jeden v druhém domov.


Na dovolenke môžete byť kýmkoľvek chcete. Rovnako ako dobrá kniha alebo fantastické oblečenie, aj krátky prázdninový pobyt vás môže preniesť do iného sveta, kde sa na chvíľu stanete niekým iným.


Kniha Ty, ja a naše výlety v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených223x
ve Čtenářské výzvě13x
v Doporučených5x
v Knihotéce188x
v Chystám se číst183x
v Chci si koupit39x
v dalších seznamech5x