Taju pro tebe přehled
J. T. Geissinger
Čekanka dostává tipy na svádění od vysportovaného playboye - dokud pravidla nezmění láska. Plachá, neprůbojná dívka si nechá radit od světáckého ragbisty – dokud láska nezmění pravidla hry. Nespolečenská Joellen Bixbyová má každou sobotu dostaveníčko – se svým kocourem, škopkem zmrzliny a fantaziemi o neskutečně pohledném Michaelu Maddoxovi. Tolik po něm touží, ale jak by asi tak mohla nedosažitelného generálního ředitele získat, když prakticky splývá se šedí pracoviště? Řešení je možná blíž, než myslela. Cameron McGregor je nafoukaný potetovaný kapitán skotského rugbyového týmu. Právě se nastěhoval do bytu naproti Joellen. Cam je notorický playboy a není Joellenin typ – ani trochu ne –, ale nabídne se, že zakřiklou dívku naučí vše, co ví o podněcování touhy. Pod Camův skotský kilt už nahlédla spousta žen, ale Jo je jiná než všechny ostatní. Sama se považuje za ošklivé káčátko, ale Cam ji vidí úplně jinak: připadá mu bystrá, vtipná a nesmírně sexy. Joellen díky němu získá sebejistotu a celá rozkvete. Muž jejích snů se náhle ocitne na dosah. Cam má smůlu. Dochází mu, že ženě svých snů pomohl do náruče jiného muže. A musí svést životní boj, aby o tuhle krásku nepřišel.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2021 , RedOriginální název:
Melt for You, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Taju pro tebe. Přihlašte se a napište ho.
Jsem ráda, že červená knihovna není jen červená, a že v ní řešíme i jiné věci a témata. Tady je to sebevědomí a rodina, která Joellen pomalu ale jistě zašlapává do země. Její sebevědomí a sebeúcta je na bodu mrazu.
Cam je člověk, který ji neskutečně a rád škádlí. Ale co se škádlívá, rádo se mívá.... Tak neuvěřitelně podaná chemie ze strany Cama mě fascinovala. Jak autorka dokáže pocity popsat tak, že opravdu cítíte, že ze strany Cama k Joellen je to láska a obráceně ona si ještě nic neuvědomuje a je to přátelství. Dokonalé je, že to opravdu z příběhu tak cítíte, ty emoce jsou tak niterné, prožíváte to škádlení s nimi.
Za mě úžasná chemie příběhu, který jsem si nadmíru užila.
V příběh v poděkování mě naprosto dostal. I já bych přála každému, kdo není silný v kramflecích, si tuto knihu přečíst.
Jsem ráda, že se častěji objevují knižní hrdinové, co jsou jen normální lidé s problémy a nejen modelky a milionáři.
Skvělá knížka. Bavila mě o něco víc než první díl.
Oba mě hodně bavili. Jak spolu mluvili, jak se popichovali. Je fajn číst o hrdince, která nemá tělo modelky a ví to o sobě. Škoda, že to nebylo i z pohledu Cama jako u dalších dílů.
Knižní novinky (45. týden)
07.11.2021
„Jenže to, co někdy považuješ za lásku, je jen krásná forma sebedestrukce. Nejhorší je věnovat někomu svůj život a oplátkou nedostat nic.“
„Nejsi divná. Jsi jedinečná. A v tom je rozdíl.“
„Máma vždycky říkala, že hubené ženské se nedá věřit. Vyzáblé tělo, vyzáblé srdce, vyzáblá láska.“
Více citátů z knihy najdete u autora.
Kniha Taju pro tebe v seznamech
2021 | Hořím pro tebe |
2021 | Taju pro tebe |
2022 | Toužím po tobě |
2024 | Nádherně krutý |
2024 | Krutý ráj |
Kniha mě velmi bavila a děj mě zcela pohltil. Námět je ,,stará dobrá klasika,, sexy chlap pomáhá neprůbojné holce, takže nic nového, ale líbí se mi, jak je děj psaný. U knihy se zasmějete, chytnete za srdíčko, ale i se vám tváře zalejí ruměncem. Doporučuji!