Kurátor přehled

Kurátor https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/475878/bmid_kurator-Vgj-475878.png 5 606 606

Washington Poe série

< 3. díl >

Myslíš, že jsi všemu přišel na kloub? Pak jsi přesně tam, kde tě chce mít… Je konec roku a sériový vrah nechává na různých místech po celé Cumbrii kusy těl. Na každém místě činu se objevuje podivný vzkaz: : #BSC6. Washington Poe a Tilly Bradshawová z Národní agentury pro trestnou činnost se ujímají případu, v němž nic nedává smysl. Proč vrah některé oběti před vraždou uspal, zatímco jiné umíraly v hrůzných bolestech? Proč jediný podezřelý popírá skutečnost, pro kterou mají vyšetřovatelé nezvratné důkazy, zatímco se přiznává k věcem, o kterých dosud vůbec nevěděli? A proč si všechny oběti vzaly před třemi lety ve stejný čas dva týdny volna? A případ nabere ještě temnější nádech, když se na scéně objeví zdiskreditovaná agentka FBI, která má za to, že Poe nepátrá po sériovém vrahovi. Domnívá se, že mají tu čest s někým mnohem horším – mužem, který si říká Kurátor. A pak už nic nebude jako dřív…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Vendeta
Originální název:

The Curator , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kurátor. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (147)

Leník95
dnes 5 z 5

Na knihu "Loutkové divadlo" jsem narazila díky společnému čtení s KD. A první kniha mě natolik uchvátila, že jsem si musela koupit všechny. A nebyl to přešlap! Každá kniha ze série je skvělá a neztrácí na své čtivosti. Nutí mě to číst dál a dál, každou stránku odhalujete nové věci. Je to drsnější čtení, avšak to já uvítám. Autor dokáže skvěle vykreslit situaci a zápletku, že čtete se zatajeným dechem. Další knihy ze série nebudou dlouho čekat.

evelýny
16.05.2024 3 z 5

,Psychopati jsou taková lidská obdoba chameleona. Dokážou mistrně splynout s prostředím".

Jeden prst, druhý prst, prsty, kam se podíváš. A s nimi přišel na scénu další případ pro dvojici Poe & TIlly.
Složitost myšlenkového pochodu při vyšetřování vyžaduje pozornost čtenáře.
Absurdita kolem výkonů policejního týmu vyžaduje pro změnu hodně tolerance.
Popisnost vyšetřovacího procesu trpělivost. Magie loutkového divadla je přesto zachována. Krásně si mě pan spisovatel vodil, Napětí, trochu vtipu, však moje šedé buňky mozkové tentokrát na rozuzlení nestačily. Hodně překombinované a nakonec tak mrzký důvod.
Přesto čtvrtý díl si poslechnu ráda, když se k němu Audioteka dopracuje.
Snad se dočkám. Tilly by určitě věděla.
Tilly ví totiž vše.

Audiokniha: Martin Zahálka čte v sérii vytrvalostně, srdnatě,
,


INCOGNITOREADER
13.05.2024 3 z 5

Opět posloucháno jako audio. Zpracování mi přišlo trošku horší. Občas mi přišlo, že některá kapitola má horší zvuk než předchozí. Ale možná byl na vine přenos. Co , ale bylo tragické je překlad. Je neuvěřitelné co vše může projit korekturou ( pokud nějaká byla). Temný internet místo darknet je opravdu k smíchu. A bylo toho víc. Příběh samotný je na začátku docela zajímavý. Ale ke konci je to takové divné a to finaln8 zakončení mi nesedlo. Funguje jen protože autor nám záměrně zamlčuje určitě skutečnosti a to nemám rád.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Vychází Krvavé stíny a další knižní novinky (36. týden)

04.09.2022


Knižní novinky (43. týden)

25.10.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kurátor v seznamech

v Právě čtených12x
v Přečtených768x
ve Čtenářské výzvě72x
v Doporučených39x
v Knihotéce462x
v Chystám se číst238x
v Chci si koupit62x
v dalších seznamech5x