Zachraň se přehled

Zachraň se https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/475890/bmid_zachran-se-PN3-475890.png 4 664 664

Zachraň mě série

< 2. díl >

Maxton Hall série

2. díl

Zachraň se nás opět vtáhne do magického studentského prostředí prestižní školy Maxton Hall. Hlavní téma této knihy je věčné a staré jako lidstvo samo: zrada a odpuštění. Opět se setkáme s hlavními hrdiny Ruby a Jamesem. I ostatní oblíbené vedlejší postavy se vrací na scénu, aby dokreslovaly další nezapomenutelný příběh z pera královny romantických příběhů Mony Kasten. Vítejte do světa prestižní školy Maxton Hall, místa dramatických prvních lásek, romantických studentských let a napínavých okolností, které obklopují Ruby a Jamese. Co se stane, když Ruby musí těžce odpouštět zradu a Jamesovi se převrátí svět vzhůru nohama mnoha nečekanými událostmi? Blíží se studium na Oxfordu... Na pozadí příběhu hlavních hrdinů se odvíjejí osudy jejich sourozenců - těhotné Jamesovy sestry Lýdie a vtipné a sebevědomé Rubyiny sestry Ember. Všichni zažívají své první lásky, každá je jiná, ale vlastně jsou všechny stejně opravdové. Znovu se setkáme s organizačním výborem a užijeme si s ním velkolepé plesy.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Red
Originální název:

Save You , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zachraň se. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (116)

miloslava3256
dnes 2 z 5

Tady jsem měla problém vydržet u knihy, stále dokola. Bez nějaké šťávy, nebo akce. Kniha úplně není propadák, ale jsem spíš na něco fakt akčního. Celková série to hodně vynahrazuje.

denisa8946
09.05.2024 4 z 5

Mona Kasten je skvělá spisovatelka a všechny knihy, které jsem od ní četla, byly strhující. Druhý díl ze série Maxton Hall není výjimkou.
Knížka je opět čtivě a poutavě napsaná, od první stránky se dokážete vžít do pocitů postav a prožíváte s nimi vše naplno.
V tomto díle jsme měli možnost blíže poznat Lýdii a Ember, za což jsem moc ráda a těším se na vývoj jejich dějových linek. :) Maličko mě štvala Ruby, že si nenechala nic vysvětlit. Chápu její pocity, ale myslím, že Jamese dusila moc dlouho a v tom důsledku mě jejich dějová linka chvílemi nebavila. ALE! Nakonec i jejich příběh nabral obrátky a hltala jsem každé slovo. :)
V závěru knihy mě překvapila máma Ruby, nevěřícně jsem jen zírala... to svou dceru vůbec nezná?
Už v prvním díle mi lehce vadil překlad, neustálé opakování slov maminka a tatínek... ale tady mě to už opravdu iritovalo. Jsme v prostředí střední školy, nevěřím, že by každý teenager používal tohle oslovení pro své rodiče.
Závěr prvního dílu nás nechal s pusou dokořán a druhý na tom je úplně stejně. Už jsem si říkala, jak se to hezky vyvíjí a na konci PRÁSK! No, nebudu na nic čekat a beru do rukou závěrečný díl série. :)


Hanathor
03.05.2024 3 z 5

Druhý díl se četl stejně dobře jako první, ale tady se velmi často omílalo to stejné pořád dokola. Chyběla tomu "akce".

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (41. týden)

10.10.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zachraň se v seznamech

v Právě čtených14x
v Přečtených986x
ve Čtenářské výzvě47x
v Doporučených28x
v Knihotéce503x
v Chystám se číst251x
v Chci si koupit85x
v dalších seznamech14x