Oko čarodějnice přehled

Oko čarodějnice https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483091/bmid_oko-carodejnice-wki-483091.jpg 4 122 122

Sofie byla obyčejná osmnáctiletá dívka potýkající se s vlastními problémy dospívání a nevydařenými vztahy. Vše se změnilo poté, co její matka, milovnice starožitností, pověsila na stěnu zrcadlo. Rázem se ocitla v soukolí bizarních událostí, jež hrozily skončit katastrofou. Ve městě začaly mizet dívky. Pachatel po sobě nezanechal žádné stopy a policie tápe. Jakmile se ztratí i Sofiina mladší sestra Alice, začíná závod s časem a vítězství je nejisté.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Oko čarodějnice. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (45)

Iwíček
10.05.2024 4 z 5

Tato kniha je úvodním titulem edice s názvem Zrnka Temnoty. Abych pravdu řekla, tak je určitě velmi zajímavým uvedením. Příběh mě zaujal hned po pár řádcích. Napětí autorka dokázala udržet po celou dobu, a to i přesto, že jste již zhruba od dvou třetin znali rozřešení detektivní zápletky. Ano, jedná se o horor, jenž se snoubí s detektivkou. I přes tento fakt stejně autorka dokázala udržet napětí a gradovat je až do posledního řádku, rozuzlení příběhu je překvapivé a tentokrát je čtenář nalezne opravdu až na samotném konci. Mohu vřele doporučit všem milovníkům temného čtení, ale také příznivcům autorky. Těším se na další setkání s jejím počinem.

StrYke
15.04.2024 5 z 5

Oko čarodějnice je již několikátou knihou Zrnek temnoty, kterou jsem přečetl. A je zatím jednou z nejlepších. Obecným problémem této edice totiž je, že knihy jsou na svůj krátký rozsah příliš ambiciózní a jako celek nefungují nejlépe. Oko čarodějnice je společně s Pomiluj smrt zatím jediná, ze které jsem tento dojem neměl. Napětí společně s příběhem pěkně gradovalo a některé pasáže mi připadaly příjemně znepokojivé - s čímž se rozcházím s některými místními komentáři (a to jsem veliký hororový fanoušek). Retrospektivní části se mi moc líbily, mrzelo mě, že nebyly více rozvedeny. Vřele doporučuji všem.

Pořadí Zrnek temnoty, jak se mi líbila: 1. Pomiluj smrt; 2. Oko čarodějnice; 3. Sklíčenost; 4. V pekle jsme všichni Hébert; 5. Billy Silver; 6. Vzácný druh; 7. Zůstanou jen skvrny; 8. Troll; 9. Virální životy; 10. Okřídlení tvorové v bouřkových mračnech; 11. V rozkvětu; 12. Pan Nikdo


Stonedal
02.04.2024 5 z 5

Moje první setkání s edicí Zrnka temnoty. Oko tady ukazuje, co edice znamená, tedy jen jistá zrnka... temnoty. Nicméně četl jsem s takovou chutí, až se mi udělalo zrnko ječné.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (47. týden)

21.11.2021


Citáty z knihy (1)

Dneska se na ženy všechno šije tak nechutně úzké, že nevzhledné boule dělá i zastrčená pětikoruna.


Kniha Oko čarodějnice v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených136x
ve Čtenářské výzvě19x
v Doporučených5x
v Knihotéce75x
v Chystám se číst37x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech4x