Romana Rotterová

autor obálek

4 knih
Švýcarská kuchyně 1991, Drahomíra Peukertová

Speciality švýcarské kuchyně, informace o základních a typických surovinách, pokrmy z masa, drůbeže i ryb, pokrmy z brambor, slané koláče, sýrové pokrmy, dezerty, saláty... více


Kuchařská technologie 1990, Jaroslav Řešátko

Kniha popisuje kuchařskou technologii a úpravu jídel ve velkých provozech. Kapitoly: Zbožíznalství a vhodné úpravy surovin, Skladovací podmínky a hygienické směrnice, Zdravá a správná výživa, Sestavování jídelních lístk... více


100 a 1 masitých pokrmů z celého světa 1989, Oldřich Kosek

Recepty na některé netradiční způsoby úpravy masa z kuchyní různých národů celého světa. 51-686-89 více


Hvězdy na nebi, lidé na zemi 1974, Jan Neruda

Výběr básní od několika českých a slovenských autorů. Verše o hvězdách, měsíci, vesmíru a družicích, a to jako věčném básnickém obraze, jehož se dotýká život lidí na Zemi, ale i jako lidské touze po zvládnutí kosmu. Kni... více