Švýcarská kuchyně přehled
Drahomíra Peukertová
Speciality švýcarské kuchyně, informace o základních a typických surovinách, pokrmy z masa, drůbeže i ryb, pokrmy z brambor, slané koláče, sýrové pokrmy, dezerty, saláty...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Švýcarská kuchyně. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Švýcarská kuchyně v seznamech
v Přečtených | 5x |
v Mé knihovně | 11x |
Autorovy další knížky
1992 | ![]() |
1991 | ![]() |
1993 | ![]() |
1990 | ![]() |
1980 | ![]() |