Populární knihy
/ všech 13 knihNové komentáře u knih Drahomíra Peukertová
Francouzská kuchařka
„Sice starší kuchařka, ale skvělý 60 stránkový úvod do historie francouzské kuchyně, skvělé napsané jak pan Parmantier naučil jíst Francouze brambory. Recepty to už není taková liga, průměr a některé do francouzské kuchyně nepatří viz anglický krém , hrušky Helena :-)“... celý text
— vvikingg
Předpisy pro mou dceru
„Jelikož roky sbírám sešity domácího hospodaření, ráda z nich také vařím nejraději z čísel ročníků 1975-1999 protože recepty jsou kolikrát nadčasové . Stejně tak je to i u tohoto čísla inspirovaného francouzkou a italskou kuchyní a českou klasikou .“... celý text
— JancaMia
Moučníky dříve, dnes i na zítra
„Moc hezky zpracovaná kniha moučníků. Každý si vybere co mu je po chuti a co má rád. Receptů je v knize opravdu hodně, takže nehrozí, že na víkend je rodina bez sladké dobroty ke kávě.“... celý text
— Kontryhelka
Předpisy pro mou dceru
„Tento sešit jsem dostala, když jsem se vdala. Učila jsem se podle něj vařit. Dokonce jsem se naučila, jak mám zaplétat vánočku.“
— archivářka115
Francouzská kuchařka
„Na rok, ve kterém byla vydaná, to není špatné. Nevařím podle ní, ale do sbírky je každá dobrá.
Receptů je tu spoustu a postupy jsou pečlivě popsány.“
— Nuny
Drahomíra Peukertová knihy
1995 | Sto receptů pro začátečníky |
1992 | Francouzská kuchařka |
1991 | Švýcarská kuchyně |
1993 | Rakouská kuchařka |
1990 | Moučníky dříve, dnes i na zítra |
1980 | Ty a já |
1991 | Příroda v našem bytě |
1984 | 100 a 1 zvěřinových jídel |
1997 | Sto receptů na ovocné dezerty |
1996 | Sto receptů z brambor |
Štítky z knih
kuchařky partnerské vztahy ovoce brambory moučníky Itálie Švýcarsko pomazánky Rakousko národní jídla
Peukertová je 0x v oblíbených.