Populární knihy
/ všech 7 knihNové komentáře u knih Radka Hrevušová
Domácí pekárna: praktická kuchařka pro každý den
„Tak jako navždy odkládám knihu, ve které je více pravopisných chyb, odkládám i kuchařky, které mají chyby v technologiích nebo surovinách. V receptech opravdu chybí suroviny a číst, že kváskové pečivo je zdravější, protože obsahuje antioxidanty, je směšné.“... celý text
— 01Berry
Domácí pekárna: praktická kuchařka pro každý den
„Pekařských knih nikdy není dost, ale těch kvalitních. A tato mezi ně bohužel nepatří. Chybné údaje v surovinách - ať už zdvojené, chybějící či nedostatečné (velmi málo vody, soli, neuvedené suroviny v receptu, množství "od oka"), špatně popsané založení kvasu, neodpovídající časy u receptů z kvasu - z čehož pak nemůže vzniknout kvalitní pečivo. Dalo by se pokračovat dál a dál. S kvasem i droždím pracuji pravidelně již 5 let a za mne bohužel velmi, velmi nekvalitní kniha.“... celý text
— michaela6595
Domácí pekárna: praktická kuchařka pro každý den
„Mám tuhle kuchařku doma a moc ji nedoporučuji. Všimla jsem si v ní povícero chyb. "Zaujal" mě recept na pomerančové šneky kde vůbec není mouka, někde je zase napsaná 2x. Pokud zadělávám v domácí pekárně, tak bych ocenila přesnější množství tekutiny a ne jen: voda dle potřeby. Na to nepotřebuji kuchařku a dám si to dle potřeby sama. Někde zase tekutina uvedena je, ale je jí hodně málo. Vím, že se může množství tekutiny trochu lišit dle použité mouky. Ale přece jen by mělo být množství tekutiny trochu přesnější, pokud se jedná o recepty do domácí pekárny. A chleba, který je z kila mouky a jen lžičky soli moc chutnat nebude. Jinak pětidenní kvásek ještě nebude tak silný, aby "utáhl" chleba. Ještě jsem se pozastavila nad tvrzením, že je kváskový chléb stravitelnější díky antioxidantům. Mám pocit, že kniha vyšla tak nějak narychlo a není pečlivě zkontrolována.“... celý text
— mariam3991
Domácí pekárna: praktická kuchařka pro každý den
„Tuto knihu jsem dostala ,jako dárek a jsem z ní nadšená ,Již jsem podle receptů v ní dělala spoustu dobrot- chleba i pečiva a také knedlíky. Protože si nejraději peču doma- hlavně chleba je mi opravdu velkým pomocníkem. Já si některé recepty upravuji trochu podle sebe .Pekárna je mi velkým pomocníkem ,třeba jen na přípravu těsta a pak chléb nechám kynout v ošatce a peču v troubě. Miluji tu vůni voňavého chleba ,která se vám line kuchyní.“... celý text
— alnahu
Sladké moučníky z domácí pekárny
„Další přírůstek do mé knihovny(kuchařské)a děvčata to je paráda. Spousta receptů jak do domácí pekárny, tak na těsta dělána v domácí pekárně, recepty na náplně a i bezlepkove pečivo. Za mě doporučuji.“... celý text
— Olous1
Radka Hrevušová knihy
Štítky z knih
bylinky kuchařky houby chléb moučníky vaření pečivo domácí pekárna (spotřebič) pečení vejce
Hrevušová je 0x v oblíbených.